Почетна / Ватерполо / Супер лига

Партизан постао место сукоба две струје

Садашњем тандему на Бањици је остало јако мало или ни мало савезника у борби за фотеље у клубу
ФОТО: М. Антић

Хоће ли се Мирко Брадајић и Татјана Ракас повући после отказивања послушности, тренера, играча, дела управе, незадовољства родитеља и писма великана клуба ? Уз то тежак камен око врата представљају одлуке државних органа које им не иду у корист.

Садашњем тандему на Бањици је остало јако мало или ни мало савезника у борби за фотеље у клубу. То је реалност, мада после конференције за медије утисак је да им предаја не пада на памет. Убеђени су у исправност свог рада, спремни да се суоче, како кажу са сваким, а опет уз податак да је мало ствари којма би могли да се похвале.

Великани су писмом ставили тачку. Иако је сада већ бивши председник ОВЕ скупштине Срђан Мишковић заказао скуп који је више пута отказан, утисак је да и ту Ракас - Брадајић не могу да добију подршку. Чланови су, рецимо, у великом броју играчи и тренери који су рекли „не“. Има ту родитеља који су рекли „не“, има ту и оних који су протоколарно у овом дому и који ће нестати главом без обзира. Уз Татјану и Мирка ће остати они који друго решење немају, свесни да су понашањем дали подршку поменутом двојцу. А таквих, чини се, нема пуно.

Данас или за неки дан ће, на основу одлука државних органа, председник ОНЕ Зоран Аврамовић заказати Скупштину. На њој би, како је најављено, Александар Шоштар поднео оставку и место ослободио за неке нове људе. Уколико би Ракас и Брадајић пристали на ову утакмицу и њихова би судбина била запечаћена, па је и то разлог грчевите борбе.

Партизан је сада постао место сукоба две струје, сукоба који на крају добија у многоме елементе личног. Татјана Ракас не би устукнула пред донедавним сараднком Шоштарем, опет Шоле не би дозволио да на овакав начин одступи. Утисак је „дај да победим, а после шта буде“.

А то шта буде је најавио Филип Флповић у име потписника писма. Тим постоји, имају, како кажу мотив, подршку, знање… Сада се даје легитимитет Шоштару док се не одради посао враћања у нормалу. А после би и легендарни голман постао бивши када су у питању важне функцје у клубу јер његова одговорност такође није мала. Разлика је само што он то схвата и спреман је да се повуче.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Karlo Veliki
Bradajic i Rakas pred odlaskom.... Za krizu najveci krivac Bradajic.
Vojvoda Zemun
Škljoc, škljoc - KATANAC!
Liberal Semlin
Samo se nadaj! "Daviće" Partizan ova deca još dugo sve ispred sebe!!!
sto ne bi mogli i mi?
Ma, promenimo ime i adresu i sta nas briga!
Pigeon
Nema sta oni da se povlace, oni uzurpiraju vlast u klubu i pored sudskih (dakle, zakonskih) odluka, da ne mogu biti na celu VK Partizan i nemaju oni na sta da pristaju ili ne pristaju. Ukoliko i dalje nastave da se ponasaju da su neko ko vodi klub, trebalo bi da krivicno odgovaraju. Njih milicija trebada hapsi! Nedic je ovde "pukao", nije zavrsio sav posao, ali je ipak doveo Partizan tamo gde je hteo i gasenje je vrlo izvesno, ukoliko se ne dodje do realizacije nekih odredjenih resenja, o kojima sada ne bih pisao...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.