Почетна / Ватерполо / Супер лига

Шоштар захвалио КК Партизан на помоћи: Сукоби унутар породице нису потребни!

Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић изјавио је да ће кошаркашка секција Спортског друштва Партизан помоћи ватерполо клубу тако што ће обезбедити мазут за загревање базена
ФОТО: ВК Партизан

Председник Ватерполо клуба Партизан Александар Шоштар захвалио је Кошаркашком клубу Партизан на помоћи од милион динара, како би се за ватерполо клуб обезбедио мазут за загревање базена.

- Поводом вести да ће КК Партизан помоћи Ватерполо клуб са милион динара, желим да искажен најискренију и најдубљу захвалност КК Партизан на оваквом гесту. Ватерполо клуб Партизан јесте наш најтрофејнији спортски колектив и познато је у каквим се проблемима налази свих ових година, а поготово ових последњих дана - навео је Шоштар у саопштењу које је синоћ објављено.

- Вама и Фудбалском клубу, овакви сукоби унутар породице нису потребни, и сигуран сам да ћемо врло брзо, уз помоћ Спортског друштва, решити овај проблем. Ова агонија мора да стане - поручио је Шоштар.

Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић изјавио је да ће кошаркашка секција Спортског друштва Партизан помоћи ватерполо клубу тако што ће обезбедити мазут за загревање базена.

- Ватерполо клуб Партизан, као најтрофејнији колектив не само нашег спортског друштва, већ целе Србије, налази се у тешкој финансијској ситуацији. Кошаркашки клуб, као део исте фамилије, жели да помогне наследницима славних асова који су пронели славу и црно-беле породице и наше земље. У нади да ћемо подстаћи и остале који могу да помогну бастиону српског ватерпола, преузимамо на себе да обезбедимо мазут за загревање базена у противвредности од милион динара - наводи у саопштењу Мијаиловића, које је објављено на клупском сајту.

Додаје се да КК Партизан „на тај начин жели да обезбеди ватерполистима макар минимум основних средстава за неометано тренирање“.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

mira
Šoštaru još niko nije javio da je odleteo iz Partizana !
Tata vaterpoliste
Sole ako nista drugo bar ovako VELIKA PODRSKA,ako možes izdrzi pa da ponovo budes u VK Partizanu gde ti je i mesto.... Ranjive,vidis i sama sta radis pa ako imalo imas ljupkosti u sebi ti se zahvali VK Partizanu i idi negde trazi srecu u necemu drugom,vidis da ne ide.....

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.