Почетна / Ватерполо / Супер лига

Порази Звезде и Партизана у полуфиналу Купа, Шабац и Раднички за трофеј

Освајач дупле круне после велике борбе са црно-белима, у финишу обезбедио пласман у битку за трофеј
ФОТО: М. Рашић

Партизан – Шабац 10:13 (5:4, 2:3, 1:2, 2:4)

Београд – Базен: Милан Гале Мушкатировић. Гледалаца: 450. Судије: Раковић-Крстоношић, Анђелић. Играч више: Партизан 16 (6), Шабац 14 (7). Петерци: Шабац 3 (3).

ПАРТИЗАН: Булајић, Гбадамаси, Бараћ, Нешић 1, Радуловић 1, Андрин 1, Смиљевић 2, А. Митровић, Вићковић 1, Радојевић 2, Радоњић 2, П. Митровић, Влаховић, Пујовић. Тренер: Ћирић.

ШАБАЦ: Филиповић, Ераковић, Марковић 2, Репановић, Рамирез, Васић 5, Рогач, Илић, Вашовић 1, Вучинић 2, Матковић 1, Белкић, Вукадиновић, Радуловић 2. Тренер: Мировић.

 

Поновило се зрењанинско полуфинале, Шабац је заслужено савладао Партизан и вечерас ће у 18.30 да брани Куп освојен прошле године. Тако се и очекивало: утакмица без лепоте, тврда, неизвесна са великим бројем искључења јер поред играча више којих је укупно било 30, била су још три обострана искључења и три петерца за Шабац, што је за овакву утакмицу, много.

Семафор

Полуфинале: Партизан – Шабац 10:13, Раднички – Црвена звезда 9:8. Финале: Шабац – Раднички недеља у 18.30.

Партизан је последњи пут повео 8:7 почетком треће четвртине, поготком Радуловића, али је Марковић из петерца, а затим и до тада неприметни Вучинић, успели да преокрену резултат

 Када је шест минута пре краја најбољи појединац Васић, повисио на 10:8 чинило се да је победник решен, међутим, упорни и борбени црно-бели су два минута пре краја вратили утакмицу у егал (10:10), али је ту њихов даљи отпор престао јер у одбрани нису имали решење за већ поменутог Васића.

 

Раднички – Црвена звезда 9:8 (2:3, 2:3, 2:1, 3:1)

Београд – Базен: Милан Гале Мушкатировић. Гледалаца: 450. Судије: Голијанин и Путниковић. Играч више: Раднички 8 (4), Црвена звезда 12 (5). Петерци: Раднички 1 (1).

РАДНИЧКИ: Добожанов, Бранковић 1, Станојевић 3, Јанковић, Тохољ 2, Пролов, Лобов, Дино 2, Панић, Радованлија, Лукић 1, Томашевић, Тодоровски, Пљеванчић. Тренер: Стевановић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Мишовић, Танкосић, Касум, Шулц, Васин, Илић, Аџић 1, Јанковић 2, Рађен, Вукићевић 3, Гусаров 1, Радовић 1, Иванов, Милојевић. Тренер: Милановић.

 

Гледаћемо репризу финала из Зрењанина, у Београду неће за трофеј играти београдски клубови. У изузетно нервозној, на моменте пргавој утакмици, Раднички је искористио своје тренутке и у последњој четвртини надокнадио минус од два гола.

У завршних осам минута прво је Јанковић довео Звезду у вођство 8:6, да би Радованлија, Дино и Тохољ за непуна два минута преокренули резултат. Имала је Звезда последњи напад, тајм-аут после играча више, али је Радовићу испала лопта.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bcs Šabac
Sve sami Kragujevčani i igraju za džabe.Šabac nudio Lukiću 14000 eura, on tražio 16000 eura i na kraju završio u Kragujevcu.Nisu samo večiti rivali plaćeni,možda oni imaju manje budžete od finalista kupa.
Vaterpolista
Jedino tu Partizan nema budzet i ne dobija plate redovno....
Vaterpolista
Zvezda bacila pare golman njihov Rus ima platu kao 4 nasa igraca....i opet ispali od Radnickog koji igra 2 regionalnu ligu
Micko
Da,da Sabac i Radnicki pokazali veeeeeliki napredak sa po tri igraca iz Partizanove skole... P.S. lako je napraviti napredak kada izvadis pare i izkoristis trenutno stanje Partizana.....ALI! Ne bi bilo interesantno da ne postoji "ALI"....Nicija nije GORELA do zore...pa nece ni Partizanova... Lako je kititi se tudjim perjem...
Dzaba
Vam novci moji sinovci ali Radnicki igra malo bolje...
Rastko
Najurite Milanovica i njegovog ortaka i resen problem! Nemaju oni casti pa da sami odu kao gospodin Deki Savic.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.