Почетна / Ватерполо / Супер лига

"РАТ" У ПАРТИЗАНУ - Шоштар: Морам да будем на страни председника Аврамовића

Човек сам Партизана и српског ватерпола. Имам добре контакте у ЛЕН и ФИНА - наглашава Шоштар
ФОТО: М. Антић

Скоро две деценије је Александар Шоштар на челу клуба у којем је 1975. почео играчку каријеру. Као председник био је првак Европе али и део клуба који је, нарочито последњих година једва састављао крај са крајем. Полемика и препуцавање саопштењима директорке Татијане Ракас и председника Скупштине Зорана Аврамовића га није оставила по страни.

- Морам да будем на страни председника Аврамовића јер је покушавајући да зака-же скупштину само радио свој посао. Тачно је да је више пута обавештавао канцеларију око термина и да она није поступила по његовом захтеву што је морала да учини. Све то није добро за клуб, поступци канцеларије у последње време су про-тив реномеа Партизана. И сам сам био принуђен да позиве за седницу Управног одбора шаљем са приватног меила. Инсистирао сам на Скупштини, прихватио је то и Управни одбор и на крају смо испоштовали захтеве директорке и Надзорног одбора да се она одржи – каже Шоштар.

У чему је онда проблем ?

- Није битан ни термин ни дневни ред. Битне су само две тачке, измене и допуне Статута и гласање о поверењу директорке. Скупштина ће се одржати 2. децембра а на њој већином може и да буде другачији дневни ред. Нама не требају игре и игрице, не требају поделе код запослених, тренера и играча а поготово не однос појединаца који не извршава законске обавезе. То нећу да дозволим јер је Партизан важнији од свих нас.

Шта кажете о саопштењу потписаном са Ватерполо клуб Партизан ?

- Председник представља клуб, немогуће је да се са сопштењем упознајем путем медија и од њега се ограђујем.

Партизану очигледно следе промене на руководећим позицијама ?

- Не може више овако. Ако сам спреман да с екао председник повучем и направим место онима и имају јасан план и визију опоравка, то морају да ураде и друга одго-ворна лица. Потребан нам је новац, треба да средимо базен, да оформимо тим за Лигу шампиона, да уредимо нашу школу, појачамо маркетинг да имамо стабилне изворе финансирања и прихода за запослене. Зато су потребни новац и нови људи.

Где видите себе у тој екипи?

- Човек сам Партизана и српског ватерпола. Имам добре контакте у ЛЕН и ФИНА. Борио сам се за статус српског ватерпола у свету. Моја је жеља осма титула првака Европе са Партизаном, Успели смо 2011. али смо се финансијски тада исцрпели до краја. Са новим људима је то могуће – завршио је Шоштар.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

papadubi
...kojeg predsednika? Ovog ili onog!?
mira
Izračunaće Šoštar šta je bolje za njega , pa će se tom carstvu prikloniti . Tu je Partizan najmanje važan . Takvi ljudi treba da odu iz sporta ! Samo kad se setim one olindrane Banjice , već to je dovoljan razlog da odu SVI .
Mosquito @ mira
Mora da je poceo ciklus.
Pigeon
Samo vi "ratujte". A najtrofejniji deo najtrofejnijeg SD, tone! Ne mozete da naglavite neke pare, a u vaterpolu ne treba nista enormno, pa da Partizan vratite na stare staze. Ko ne moze da finasijski dovede klub u red, tome i nije mesto tamo, jer ovako bi mogao bilo ko. Mislim da Sostar treba da ostane, ali i on je poslednjih godina bio deo broda koji tone...Probajte neku pozajmicu od fk (kada prodaju Pavlovica, kada su mogli da daju kk, mogu i vama), probajte da zamolite vodju, pa mu se posle zahvaljujte, mada sada on ima i drugih problema...Bez nobca, nece biti ni pomaka...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.