Почетна / Ватерполо / Супер лига

Шоштар: Између Ватерполо савеза Србије и Партизана треба да стоји знак једнакости

Осврнуо се Шоштар на избор новог руководства Ватерполо савеза Србије
ФОТО: В. Марковић

Поздрављам промене у Ватерполо савезу Србије, надам се да ће, као и до сада, и људи из Ватерполо клуба Партизан бити укључени у рад Савеза. Инсистираћемо на раду са млађим категоријама. Партизан наставља да иде путем стварања играча за свој први тим и за репрезентацију Србије. Одавно сам рекао да између Ватерполо савеза Србије и Ватерполо клуба Партизан треба да стоји знак једнакости.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

mmm
Ako je po Sostaru, onda treba ukinuti Vaterpolo ligu, i onako je to teret za drzavu. Dobili od Mirka Marjanovica bazen sa placenim svim troskovima. Ovome se mora stati na put.
RRR
bruka, izjava sramona.
lazar matić
- Ništa od toga dok bilo koju funkciju ima Dejan Savić
prc
I još jedan znak jednakosti funkcije u VSS Šoštar doživotno.
utnapistim
Njegov lik uopste nije u srazmeri sa njegovim delom,i tu nikako ne trebamo da stavljamo znak jednakosti.Pokazao si se onih dana kada Zvezdu nije niko mogao da pobedi bez pomoci treceg ili cetvrtog lica,kao jedan od onih koji nisu zeleli da najbolji tim na svetu igra ligu sampiona.Ipak,hvala i tebi na tome,da svi jasno vide granicu izmedju vas i nas...
Rale
Ko je Zvezda uvaterpolu ,ko Bezanija u fudbalu.
Neke
Tada je pokazao kolika je ljiga.Zvezda je imala tim koji bi razneo Barselonetu u finalu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.