Почетна / Ватерполо / Супер лига

Ватерполо дерби Партизана и Звезде, на трибинама свега 600 душа, без звиждука и аплауза!

На жалост, Београђанима у суботу није било занимљиво то што се састају велики ривали
ФОТО: Н. Неговановић

На трибинама базена на Бањици окупило се тек негде око 600 љубитеља ватерпола. Занимљиво када је званични спикер најављивао екипе није било звиждука али ни аплауза.

Тек како су минути протицали, понеки од навијача „одважили су се“ да употребе дланове и награде неке од добрих потеза на обе стране.

На срећу, није било ама баш никаквих наговештаја инцидената упркос сумњама које су се родиле после дешавања на стадиону ФК Партизан неких сат времена пред почетак ватерполо дербија. У базену и више него коректан однос учесника највеће утакмице српског ватерпола.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

RRR
Pametnima je jasno da bez bazena nema treninga, ako budu isti uslovi Zvezda ce biti lider tog sporta.
Mat
Smesno, mnogo smesno
Bruno Zgaga,bivši novinar >Žurnala
Kad se setim sastava bivšeg Partizana,prvaka Evrope,i sada kad igramo sa jektičavom Zvezdom,koja kupuje igrače sa jedinim poznatim dobrim igračem Jelinićem,mene hvata tuga.Svi Partizanovi vaterpolisti otišli su u druge klubove,zajedno sa trenerima, da bi pojačali neke klubove,koji su sada kao dobri i bolji od Partizana !
oldgravedigger
kako ti panteru ne pade na pmet Mladost zh,Jug,Jadran HN,Becej,,,,
Nikola
Partizan je 70 godina imao monopol na dovođenje talentovanih mladih igrača iz Srbije i Crne Gore. U dugom nizu godina je to bio uslov igranja u reprezentaciji. Reprezentacija = Partizan! Sve su doveli, od trenera Vlahe ORlića, Stamenića, Rudića... do 95% igrača. Od aktivnih reprezentativaca jedino su Filipović, Mitrović i Jakšićpotekli u Partizanu Sve druge klubove i u pokušaju su gasili.To je prava istina i mit o VK Partizan! Sve su oteli i ukrali... Od igrača, bazena... SVE!!! Imali su pokriće u rezultatima, ali više nemaju. A nataj način, sve je manje zainteresovanih da se bave vaterpolom. Gde je sada ta "čuvena škola": Nema je, jer ona je umnogome zavisila od dovođenja kvalitetnih mladih igrača.
....
Najvece utakmice srpskog vaterpola? Na osnovu cega ?
bravo za komentar
Na osnovu neznanja ili otaljavanja nasih novinara.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.