Почетна / Ватерполо / Супер лига

ЦРВЕНО-БЕЛИ СЕ СЕЛЕ ИЗ ГЛАВНОГ ГРАДА: Звезда домаћин у Зрењанину!

Оно што се током лета наслућивало, јуче је добило и званичну потврду. Црвена звезда ће у сезони 2016/17. као домаћин играти у Зрењанину! Премијеру у граду на Бегеју црвено-бели ће имати већ у уторак 11. октобра када у првом колу А2 групе Регионалне лиге дочекују Шабац.
ФОТО: В. Марковић

Тачно је да ћемо ове сезоне бити домаћини у Зрењанину – каже Виктор Јеленић, председник Црвене звезде. – Људи из Пролетера су нам максимално изашли у сусрет.

Одлуку оправдава и чињеница да се у претходним сезонама клуб селио по београдским базенима, а дугорочног решења за „усидрење” на неком од њих није било ни на видику.

На „11. априлу” и „25. мају” нам не дозвољавају да играмо.

Ташмајдан је био опција за велике мечеве.

– Људи са Ташмајдана су били коректни, али нам је скупо да играмо тамо.

Прошле сезоне Звезда је ривале гостила на Бањици.

Није реално да ако дођемо у ситуацију да се боримо за титулу, увек будемо гости.

Играње у Зрењанину се испоставило као најреалнија опција.

Гледамо да уштедимо на сваки начин.

Долазак клуба који је пре само три године покорио Европу може да буде магнет за овај део Србије.

Очекујемо подршку са трибина, зашто да не – закључио је Јеленић.

За неке можда чудна, али одлука на коју су челници београдског клуба били принуђени. Када се погледа неколико сезона уназад,

Зведза у главном граду није имала подршку са трибина, публика је у малом броју посећивала мечеве. Уколико трибине у граду на Бегеју буду испуњене, потез ће бити пун погодак.

Иначе, базен у Зрењанину је недавно реновиран. Капацитет трибина је око 500 места. У марту, током турнеје по Србији, репрезентација је на овом базену угостила Аустралију, а меч је обележила одлична атмосфера.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Brandon
Bitno da partizani iz hrvatske uzivaju u Beogradu i Srbiji,Beograd i nema srba,ti koji jesu nemaju pravo glasa....sve uvezene bagre da uniste sto je ostalo,malo sale,ali ima tu nesta....Marakana je jos gdje se pravi srbin radja....
@Brandon Srbin
Pa brate Srbine zasto omalivazavas sopstvenu naciju? Pisi nas kako treba sa velikim slovom. Mozda nismo veliki kao narod, ali po pravopisu se sve licne imenice pisu velikim slovom, pa tako i Srbi.
@Brandon
Pancev, Savicevic, Belodedic, Ivkovic, Ibanjez, Fibel, Le Talek, Kanga, Babunski, Katai, Gaj, Evandro, Sabanadzovic i naravno najveci Srbin od svih Robert Decembarski.
liks
koja komedija sa ovim sportskim društvom hahahaha gasi se krcunija polako
ja
sramota sta radi grobarska gradska vlast,poklonila bazen hrvatskom rajfajzenu a srpski klub Zvezdu tera iz bg-a
Samo istina
Šta pišeš to crno dete, kakva Ana Ivanović, kakve su ti to informacije. Jedino je tačno da je Partizan dobio bazen od države i da je jedini klub koga država pomaže, dok su svi ostali u buli.
Djordje
Partiazn je dobio Banjicu 90tih na korišćenje kad je bilo u planu da se zatvori kao, većina bazena u to vreme. Zvezda je mogla da dobije 11. april ali ga je ustupila Ani Ivanović da trenira tenis u praznom bazenu. Sad kukaju, mada možda in Schweini pomogne
zrenjaninac
Koja je ovo Zvezda? U vaterpolu postoji samo jedan veliki klub, sve ostalo je komedija.
Igor
Komsije, gledaj te u svoje dvoriste...naše se cisti a na vaše je lisce od 93

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.