Почетна / Ватерполо / Супер лига

ОЧЕКИВАНА ОДЛУКА ПРВОГ ТРЕНЕРА НОВОГ БЕОГРАДА - Оставка Вујасиновића

Желим играчима и екипи много среће у даљем току сезоне, а искрено се надам се да ће ова моја оставка успети да их све протресе
ФОТО: С. Сандић

Владимир Вујасиновић је после турнира у Будви поднео оставку на место шефа струке Новог Београда. Само што је прес служба Новог Београда најавила конференцију за штампу за уторак, поводом сусрета са Барселонетом, мало касније је стигло саопштење и Вујасиновића и управе клуба.

- Желим данас да обавестим и јавност, на исти начин на који сам то јуче урадио са управом ватерполо клуба Нови Београд, а то је да подносим неопозиву оставку на место првог тренера екипе, искључиво и једино због очекивања и резултата, који пре свега, не задовољавају моје личне тренерске и спортске амбиције. Као неко ко је као играч, а и као тренер, увек имао највише спортске циљеве, не могу да будем задовољан оним што је моја екипа показала и што је у досадашњем току такмичења, на четири фронта и остварила. Желим играчима и екипи много среће у даљем току сезоне, а искрено се надам се да ће ова моја оставка успети да их све протресе и пробуди из стања у које су упали и из ког им од срца желим, да што пре изађу. Још једном се захваљујем свим играчима и стручном штабу на сарадњи и желим им много среће и успеха у даљем току свих такмичења – каже се у Вујасиновићевом саопштењу“

ПОВЕРЕЊЕ ЈОВОВИЋУ?

Ако је тачно да ће управа клуба потражити човека из сопствених редова да настави сезону на клупи првог тима као једини кандидат се помиње искусни тренер Дејан Јововић који има дугу тренерску каријеру. Наравно могуће су и друге одлуке, времена нема пуно.

Управа клуба је затим издала саопштење са потписом председника Николе Малбаше:

Управа ватерполо клуба Нови Београд је од стране нашег првог тренера, Владимира Вујасиновића, обавештена да због личног незадовољства оствареним резултатима и неоствареним сопственим очекивањима, подноси неопозиву оставку на место првог тренера екипе.

Изузетно нам је жао што нас је све оваква ситуација затекла у сред сезоне и што екипа није успела да испуни очекивања нашег прослављеног тренера и великог човека. Надамо се да ће Влада Вујасиновић остати део нашег клуба и наставити да ради на пројекту прављења једног од најбољих ватерполо клубова на свету, који смо пре пар година заједничким снагама са њим и започели.

Његово знање, искуство, име и све оно што је урадио у својој досадашњој каријери, би нам много значило у даљем раду клуба и сигурни смо да би са неке друге важне позиције у нашем клубу, успео да нам помогне да доведемо клуб на ниво који смо заједно пре пар година зацртали.

А то је сам европски и светски врх.

Клуб ће покушати да из ове тренутне кризе коју има са стручним штабом, у првом периоду, изађе уз помоћ тренера из сопственог погона и надамо се да ћемо након свега бити још бољи и снажнији

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Luka
Realno, nikada nisi ni trebao ići tamo. Ti si vredan i pošten čovek, nije ti mesto među mafijašima i lupežima. Srećno!
Ikje
Vidi čovek da nije sve u lovi ..
sportista
Sapic i drugi koji su stvorili ovaj klub sa velikim ambicijama su mnogo pogresili kada su u klub za sportskog direktora doveli Sostara koji je svuda gde je bio na nekoj funkciji cinio samo0 lose stvari,nista dobro. Vujasinovic je sigurno veliki znalac vaterpolo sporta i njemu je mesto na istaknutim mestima u vaterpolpo sportu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.