Почетна / Ватерполо / Супер лига

Вујасиновић: Предстоје нам важне утакмице

Тренер Новог Београда Владимир Вујасиновић рекао је да његову екипу чекају веома важне утакмице, а да период тешких мечева почиње од дуела са Радничким из Крагујевца
ФОТО: Архива ВК Нови Београд

Предстоје нам веома важне утакмице. Згуснут ритам тешких мечева стартује овим дуелом са Радничким и завршава се Фајнал-фором домаћег Купа крајем децембра. Играћемо мечеве на свака три дана, а у новембру чак и чешће”, рекао је Вујасиновић, пренео је клупски сајт.

За све то смо вредно тренирали и покушаћемо да већ од ове утакмице са Крагујевчанима у игри примењујемо барем делимично оно што смо припремали протеклих месец и по дана. Пробаћемо да кроз утакмице напредујемо како бисмо завршницу Купа и борбу за први трофеј у сезони дочекали на најбољи могући начин”, додао је он.

Ватерполисти Новог Београда дочекују у суботу екипу Радничког из Крагујевца, у мечу трећег кола Супер лиге Србије.

Оба тима су у прва два кола забележила по две победе, и заузимају прве две позиције на табели. Вујасиновић је посебно похвалио играче, за однос према тренингу, али и за целокупну атмосферу у тиму.

Имали смо и мало среће, јер већина играча није имала проблема са вирусом корона, тако да смо урадили добар посао. Пар момака је било болесно, али они су се опоравали и враћају се тренинзима”, рекао је он.

Ватерполиста Новог Београда и прослављени репрезентативац Србије Душан Мандић, рекао је да ће „ово бити прва права утакмица у сезони, дерби у пуном смислу те речи”.

С обзиром на све околности, са Крагујевчанима нам ове сезоне предстоји сигурно десетак мечева у свим такмичењима, тако да ће бити доста занимљив и јаких дуела”, додао је Мандић.

Он је рекао и да ће екипа покушати да из меча у меч буде боља, али и да сви играчи са нестрпљењем чекају утакмице као што је меч са Радничким.

Мандић је додао да Раднички у свом саставу има већину играча, који су овог лета освојили јуниорско првенство света, а да поред младих играча има и двојицу искусних, Милоша Ћука и Јосипа Врлића.

Сигурно су доста квалитетнији него прошле године и зато позивам публику да дође на базен и ужива у одличном ватерполу”, закључио је он.

Два тима ове сезоне играће заједно и Групи А Лиге шампиона. Меч између Новог Београда и Радничког на програму је у суботу на базену „11. април” од 19,45 часова.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ZIZI
NBG nema konkurenciju u domacoj ligi.Od Radnickog su bolji u startu barem 5 razlike.Idemo NBG po sve trofeje

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.