Почетна / Ватерполо / Супер лига

Завршница ватерполо Супер лиге Србије: Борба за коте три, пет и девет

Предпоследње коло Супер лиге Србије доноси три занимиљива дуела, која би могла да одлуче о позицијама на табели
ФОТО: М. Рашић

Војводина би победом против Црвене звезде решила питање петог места, посебно битног када се размишља о игрању у европским куповима.

Наиме, после добијања сигурног места у Лиги шампиона Србија може да рачуна на још два у квалификацијама истог такмичења и још два у Евро купу а први критеријум је пласман у домаћем такмичењу.

Звезди је са друге стране важан тријумф како би претекли Шабац на трећем месту јер у последњем колу их чека Стари град а тај меч је формалност.

Партизан нема великих изгледа против Новог Београда који је само сплетом невероватних околности не може да сачува друго место.

Партизан ће слушати вести из Новог Сада, у последњем колу га чека формалност са млађим братом Бањицом.

Трећи дерби је везан за зачеље. Стари град после силних турбуленција последњих дана чека Бањицу и победа му доноси плеј аут а ривала гура директно у „А“ лигу. Биће заниљмиво.

Раднички ће имати добар спаринг у дуелу са Наисом. Тренер лидера Урош Стевановић већ темпира форму за завршницу плеј офа. Шабац је још у среду одрадио посао са Земунцима, безбедним на седмој позицији.

Семафор 17. кола Супер лиге:
18,00: Војводина – Црвена звезда
19,00: Раднички – Наис
19,00: Партизан – Нови Београд
20,00: Стари град – Бањица
Одиграно:
Шабац – Земун 15:8
Табела: Раднички 45 бодова, Нови Београд 40, Шабац (меч више) 37, Црвена звезда 35, Војводина 27, Партизан 24, Земун (меч више) 16, Наис 11, Стари Град 2, Бањица 1.
Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Želje
Živela Zvezda, NBGD i Banjica!
Леки
НБГ - у Лигу шампиона колико видим и не мора да донесе резултат у домаћој лиги. Шта год, освојен је регион, где су учествовали Југ и Младост који су једне од најбољих екипа у Европи - доказао си да си најбољи у бившој СФРЈ. Исто као у кошарци то је Евролига и тамо ће пре да учествује онај што има паре, резултат је мање важан. Ево чак се и у фудбалу иде у истом смеру.
Maki
Po cemu ? Sta se dobija osvajanjem regionalne ucesce u LS ? Nista druze dok titula u Srbiji ti donosi vise
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.