Почетна / Ватерполо / Супер лига

Велико појачање за Партизан: Митровић на Бањици

Низ околности су допринели да на Бањици задовољно трљају рукe
ФОТО: Д. Жарковић

Склопљен је договор са Стефаном Митровићем да се врати у Партизан, у свој матични клуб. Трофејни репрезентативац који је у каријеро освојио све што је могло да се освоји каже:

У Грчкој је на жалост таква ситуација да су прекинута такмичења и тренажне активности. Не зна се ни када ће почети. Био сам у ситуацији да два пута по 20 и више дана уопште не тренирам. Такве паузе у години која долази нису баш добре – каже Митровић.

О одласку се причало чим је наговештено да ће Грци на спорт да ставе катанац.

Разговарао сам са челницима клуба Аполон Смирнис, објаснио сам им ситуацију. Поред тога било је и неких бирократских проблема, једноставно једино решење је било да напустим Грчку. Челници клуба су то схватили и вратио сам се у Србију.

Партизан има баш млад тим, Митровић ће искуством и квалитетом много да значи:

Хоћу да помогнем колико могу. Најважније је ипак да будем у тренажном процесу у години која нам доноси Олимпијске игре – закључио је нови-стари играч Партизана.

Задовољство не крије ни директор Никола Куљача:

Логично је да се Стефан врати у свој клуб. Код куће је, моћи ће да тренира и уз то значиће младом тиму у сваком случају. Сви смо на добитку.

У Партизану је Митровић био до 2013. Поред серије дуплих круна, освојио је Лигу шампиона 2011. и Супер куп.

После тога је играо за Солнок па Ференцварош са којим је освојио и ЛЕН куп и Лигу шампиона, затим годину дана у Олимпијакосу и први део ове сезоне је провео у Аполону.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mira
Uvek je Stefan Mitrović ostavljao utisak dobro izgrađenog mladog čoveka. Uvek skroman i jednostavan, i u najvećim pobedama, pravi uzor mladim u svemu. Ovakav postupak se od njega takvog i mogao očekivati!
Uroš
Svaka čast legendo, ne prodaješ se kao neki koje je iznedrio VK Partizan.
Dr
To je ljubav prema klubu,mogao je izabrati mnogo jače klubove u ovom trenutku Novi Beograd,Šabac,Vojvodinu,Kragujevac ali on je grobarčina i ne zaboravlja gde je ponikao i oformio se kao igrač a pri tom bio i Evropski prvak sa Partizanom.
Željko Pavlović
Neee.
Alan Brut
Da se vrate jos trojica i mi opet prvaci.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.