Почетна / Ватерполо / Супер лига

НЕМА МИРА У ПАРТИЗАНУ - Поднете кривичне пријаве, позвани надлежни органи да провере упис Куљаче у АПР

Чинило се, бар на кратко, да ће црно-бели коначно да заплове мирним водама, али...
ФОТО: В. Марковић

Нема мира и неће га бити док... Очигледно док неко одозго не пресече!

Наставља се "рат" две струје у Ватерполо клубу Партизан.

Пре неколико дана, назваћемо је "струја бивших играча", изгласала је на Скупштини неповерење директорки Татијани Ракас, Надзорном одбору, председнику УО Александру Шоштару и председнику Скупштине Зорану Аврамовићу.

Да би све било по пе-есу било је неопходно да се нова управа региструје у АПР-у. То је данас, наводно, урадио нови директор Никола Куљача.

Али, "струја Татијане Ракас", која је још у просторијама клуба и управља његовим налозима на друштвеним мрежама огласила се путем сајта клуба:

"Ватерполо клуб Партизан обавештава јавност да је клуб дошао да сазнања из средстава јавног информисања да се нажалост обистинио покушај легализације лажне Скупштине која је без икаквог правног основа одржана дана 30.08.2020.године у просторијама ЈСД Партизан од стране нелегитимних лица. Ватерполо клуб Партизан позива надлежне органе и Агенцију за привредне регистре да провере начин уписа господина Николе Куљаче у Агенцију за привредне регистре. Ватерполо клуб Партизан је поднео кривичне пријаве против лица за кривично дело фалсификовање исправе и кривично дело навођење на оверавање неистинитог садржаја."

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dalmatinac Bruno Zgaga
Interesuje me ko je ta ličnost neka gospodja Rakas? Meni kao dugogodišnjem sportskom novinaru sa radom i u "Sportskom Žurnalu" nije poznata.Kako se uvukla u registre sportskih funkcionera i to baš u vaterpolu,nije mi poznato.Da nije možda - "naručena"!?
1063 Bruno Zgaga
Od nekada najboljeg vaterpolo kluba u Evropi,danas se vodi pravnička bitka o upravljanju tom klubu,koji više nema onu snagu i popularnost od pre dvadeset godina!
JaPaJa
"Очигледно док неко одозго не пресече!" Najtuznija istina! Umesto da novivar konstatuje da ne postoji vladavina prava on se poziva na nekakvog odozgo!
lazar matić
- Bravo za komentar ! :-(
Nadlezni
Evo gospodjice Rakas. Upravo smo se naostrili i krecemo u odbranu pravde u drzavi Srbadiji.
...
Najbolji primer borbe za fotelju.To sto niko nije na mojoj strani ne znaci da ja moram da ustanem sa nje.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.