Почетна / Ватерполо / Супер лига

ПАРТИЗАН ВОДЕ НОВИ ЉУДИ - Лазаревић председник, Куљача директор, изгласано неповерење Шоштару и Ракасовој

На Скупштини црно-белих изабрано ново руководство тима из Хумске
ФОТО: С.Сандић

Све је завршено за 35 минута. Партизан је на Скупштини, присутно 26 од 38 чланова, добио ново руководство. Председник клуба је успешни привредник Јован Лазаревић, на челу Скупштине је Срђан Мишковић, директор је Никола Куљача док је први човек Надзорног одбора Слободан Никић. У Управном одбору су још између осталих играчи Филип Филиповић, Милан Алексић и Стефан Митровић.

У одсуству Зорана Аврамовића, скуп је водио Срђан Мишковић. Пошто су прихваћене информација и решење Секретаријата за спорт града Београда и решење Министарства омладине и спорта којим се тражи поништавање Скупштине од 2. децембра, присутни су ван снаге ставили одлуке донете на том скупу.

Управни и Надзорни одбор

У Управном одбору су: Јован Лазаревић (председник), Радосав Митровић (потпредседник), Лука Шапоњић, Драган Баквић, Филип Филиповић, Марко Вукомановић, Драго Гудаловић, Стефан Митровић и Милан Алексић.

Председник Надзорног одбора је Слободан Никић, чланови Срђан Видовић и Милош Голић.

Затим се кренуло на гласање како је речено о неповерењу и разрешењу директорке Татијане Ракас, комплетног Надзорног одбора, председника УО Александра Шоштара који је присуствовао седници и председника Скупштине Зорана Аврамовића. Ни један глас није био против, ни један уздржан за њихово разрешење.

И то је било све. Очекује се промена имена у АПР и улазак у просторије клуба које су још увек под кључем у рукама Татијане Ракас и Мирка Брадајића.

- Морамо да установимо колико је дуг Партизана. Рачун је у блокади, предстоји ревизија и то је један од приоритета. Код нас је све под број један, да се прва екипа врати на Бањицу, да се млађе категорије врате, школа ватерпола такође. Имаћемо тимски рад, могу да помогнем, имамо тим од спортских радника и активних ватерполиста, који ће да учествују и то је било једино решење - рекао је Јован Лазаревић.

Који је ваш мотив?

- Сигурно је да немам вишак времена, па да сам се определио за ово. Некада сам играо ватерполо, навијач сам Партизана, имам ту пуно пријатеља. Волео бих да се врати тамо где припада, у време када су били страх и трепет за Европу. То захтева играчки кадар, могу да будем покретач и ако у томе успемо бићу задовољан. Не знам људе који су радили у прошлости, видећемо колика је штета и она може да се санира кроз резултате како спортски, тако финансијски и правно. На почетку смо тога, идемо у правом смеру али за све то је потребно време.

Наредних дана ће све бити још јасније. Посебно каква ће бити реакција Ракасове и Брадајића мада се чини, по свему виђеном, да су њихови дани што се руковођења и останка у Партизану завршени. Није било речи о одлукама које су донете у време њиховог мандата. Логично је да не важе али ће то сигурно решавати нови Управни одбор.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

plivac
Sve ovo sto se desava u VK Partizan je u suprotnosti sa Zakonom o sportu. I ovde su iskoristene veze sa partizanovcima u gradskom sekretarijatu za sport i u Ministarstvu sporta. Dokle vise tako.Sostar se slika da bi oprao nedela jer je glavni krivac za brodolom VK Partizan.Dosta je bilo monopola.Nista nije vecno.
Tima
Dobra stvar je sto i Sostar nije u ovoj prici. Dugo je bio u klubu,nista bitno nije uradio kao i Rakas. Klub je samo tonuo dublje...vreme je za nove ljude. Srecan pocetak
Djordje
Sad da se očiste kancelarije na Banjici, i da se krene iz debelog minusa na tron Evrope. Navijači da podrže klub dolaskom na utakmice i kupovinom karata.
Neba
Šoštar na slici sa novim rukovodstvom?.
Luka Miličić
- Zar ovo nije moglo mnogo ranije da se uradi, pobogu ljudi ?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.