Почетна / Ватерполо / Широм планете

Мандић прелази у Про Реко: Договорио сам се са Ђеновљанима

Душана Мандића, после пет година у Партизану, чији је био капитен прошле сезоне, пут води у иностранство. Одавно се прича о његовом преласку у редове најбогатијег клуба света првака Европе Про Река
ФОТО: И. Милутиновић

Договорио сам се са Ђеновљанима, преостало је само да потпишем уговор – потврдио је леворуки голгетер. – Срећан сам што ће ми саиграчи бити другови из репрезентације.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pero
Naucio je da igra to Primorcu vaterpolo
Jovan
Ocigledno si propustio "casove ljubavi" svog vrlog predsednika JSD.
Realni
Ja ne znam sta to znaci???Covek je 5 godina kod nas za bukvalno sicu. TI volis svoj klub,zvezdu vojvodinu cukaricki nzm koji nije ni bitno,da ti neko udari na ovakvom vremenu milion eura,stan hrana-egzistencija u Italiji obezbedjena za tebe i porodicu verujem da bi pristao pa taman lizao plocice tamo,ubedjen sam da bi pristao jer je ovde takva situacija da ljudi idu za Rusiju da rade za nekih 800 dolara samo da se prehrane,ne postavlja se pitanje da li volis Srbiju. Ko je kriv za ovakvo stanje koje je sve gore,ti znas,ja znam i svi ostali ali dobro nicija do zore nije gorela.
ja
Hvala ti Dusane Grobarcino, sve najbolje u nastavku karijere i u zivotu. Pa da nam se jednog dana vratis pa pokorimo ponovo evropu.
Revolt
Mandicu, kralju, zastanite malo sa tim LS, mora Partizan da se vrati na vrh:-D Hvala ti za sve i da nam se vratis vec za koju godinu kad se smoris u Djenovi!
konstanta
Grobarcino,hvala za sve i srecno u nastavku karijere!!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.