Почетна / Ватерполо / Репрезентација

Дејан Савић се опоравио од коронавируса: Ово није шала, морамо сви да будемо одговорни!

Селектор српских ватерполиста данас је добио жељени резултат
ФОТО: И. Веселинов

После 14 дана изолације због позитивног теста брисом, Дејан Савић је урадио и други тест. Резултат је негативан, селектор је оздравио.

- Нема много приче, морамо сви да будемо одговорни. Ово није шала - кратко је рекао Дејан Савић.

Подсетимо, по доласку из Атине са припрема Савић је са играчима прво био 14 дана у изолацији. Током трајања тих 14 дана изолација је продужена на још толико. У другој половини јуна после позитивног налаза Немање Вица сви су подвргнути тестирању, позитиван је био селектор Дејан Савић.

После прегледа и одлуке лекара да изолација, трећи пут од 14 дана, буде код куће, Савић је данас добио жељени резултат.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.