Почетна / Ватерполо / Репрезентација

Хрвати нашли утеху - бар Срби нису на трону

Баракуде пропустиле и трећу прилику да се квалификују за Олимпијске игре
ФОТО: ЕПА/А. Гарсиа

Хрвати су у полуфиналу Европског првенства поражени од Шпаније, па ће се са Црном Гором борити за бронзано одличје у Будимпешти.

Дан пре утакмице за треће место Баракуде траже начин да се поврате. Трећа прилика за Токио је пропуштена:

– Шта да радимо, оставили смо срце. Два пута су бољи били од нас и заслужено су ту. Добро је да има промена у врху, не могу Срби стално да буду први – казао је новинарима Андро Бушље, капитен Хрватске.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

straja
Ovi sto smatraju da je komentar "u redu" gube iz vida da hrvati nemaju nikakav udeo u tome sto Srbija nije prva.....drugo ako komentarisu plasman dve ekipe sta spominju trecu!! Pitam se da li im je DOSTA samo da budu ispred Srbije ili mozda i vise!!!Ipak je komentar u kategoriji "da komsiji crkne krava"!!!
Paljuka
Sican se ja kako je isti udaria Filipovica!!!
Fonzi
Bušlje je pravi sportaš i komentar mu je baš takav. Bez kompleksa nas čovek pohvali...
Km365
Jesu....
Mosquito
VAMOS braco Spanci.
kakav naslov jbt
Cemu tendenciozan naslov? Busljeov komentar niti je napadan niti je recen u stilu samo da mi nismo prvi, vec je konstatacija na odlicne rezultate Srbije i da ni mi ne mozemo stalno da osvajamo takmicenja. Kao u rukometu da neko kaze - ne mogu stalno Francuzi biti prvi, u kosarci Amerikanci itd, a bilo je i takvih komentara.
merak_lija
Tako je,ni ja u ovom ne vidim nikakvu provokaciju
Dragan Lo
Dnevna doza trovanja, šta drugo?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.