Почетна / Ватерполо / Репрезентација

Савић: Нисмо навикли, ово је као брачна криза

Србија ће у недељу за пето место играти против Италије
ФОТО: Бета/АП

Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић изјавио је да је победа против Грчке битна због менталног аспекта јер је екипа после седам година играла утакмицу за пласман, а не за медаљу.

- Овај тим није навикао на такве утакмице. То му дође нешто као брачна криза на седам година - нашалио се Савић у изјави српским новинарима у Будимпешти.

Србија ће у недељу за пето место играти против Италије.

- Италијани су нам стари, добри знанци, битно је за престиж. Није ово изненађење, већ реално стање ствари. За Италијане не знам, али ми можемо да извучемо поуке и што је најбитније, имамо времена за исправке, поправке, преправке пред Олимпијске игре у Токију - поручио је Савић.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tenk
Carlo veliki Kako to Mislis Kupili evropsku titulu kad su imali u sastavu Kako Sam kazes Pola reprezentaciju srbije, ako je tako onda such to evrotitulu valjda kvalitetom osvojili, a ne Kupili Kako ti kazes I pogresno se izrazavas
Karlo Veliki
Kakva bracna kriza, kakvi bakraci. Nas vaterpolo je potonuo...Ko ne veruje neka pogleda starosno doba igraca i videce da je velika vecina dobrano zagazila u cetvrtu deceniju. Od kvalitetnih mladjih Mandic ima 26 a Jaksic 23 godina. U pozadini od mladih niko. Bilo je talenata ali su svi propali od kada su Vucic i SNS razorili Partizan...Sve je pocelo one godine kada je VK CZ kupljeno vise od pola repezentacije Srbije sa Savicem na celu i kada su osvojili(citaj kupil)i Evropskog sampiona, a Partizanu obecani a onda ukinuti sponzori....Partizan treba da ode u stecaj, skola Partizana predje u Banja Luku, i tamo bude dok ne odu SNS i Vucic.
THE COMSAT ANGELS
Ja ne volim da kritikujem ljude koji su zaslužni za naš sport,ali mi je žao svjetskog prvenstva koje smo odigrali sa drugim timom i bili pet.Sada se sa najboljim timom borimo na EP za peto mjesto.Ili loša sreća ili je nešto drugo u pitanju.Vjerujem da ćemo ponovo osvajati medalje.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.