Почетна / Ватерполо / Репрезентација

Ранђеловић: Није неважно која ће нам позиција припасти на крају

Остале су још две утакмице за ватерполисте Србије на Светском првенству у Јужној Кореји, утакмице у којима ће покушати да изборе што бољи пласман у конкуренцији од 5. до 8. места
ФОТО: EPA/ANTONIO BAT

Ватерполо репрезентативац Србије Сава Ранђеловић рекао је данас да није неважно коју ће позицију екипа освојити на Светском првенству и додао да национални тим жели да поправи утисак и успешно заврши шампионат.

- Најважнији је наш прилаз утакмици. Против Шпаније није био добар. Није неважно која ће нам позиција припасти на крају. Овај тим има перспективу и најважније је да стичемо искуство - рекао је Ранђеловић, преноси ВСС.

Остале су још две утакмице за ватерполисте Србије на Светском првенству у Јужној Кореји, утакмице у којима ће покушати да изборе што бољи пласман у конкуренцији од 5. до 8. места.

У четвртак ујутру, од 7.00 по средњоевропском времену, изабраници Дејана Савића играће против Немачке.

- Немци су одличан тим, претили су Хрватима до краја утакмице. Неће бити лако, али желимо да поправимо утисак и успешно завршимо шампионат - рекао је Ранђеловић.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Brzi Gonzales
A sad napred na razvoj vaterpola u Kumodrazu, Crnisavi Gornjoj, Bagrdanu, Manojlovcima, Podunavcima,...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.