Почетна / Ватерполо / Репрезентација

Савић: Рововска борба! Филиповић: Да сам реализовао петерце...

Србија, која има максималан скор после 3. кола Европа купа, наредни меч игра против Румуније на свом терену 19. фебруара 2019. године
ФОТО: В. Марковић

Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић, после победе над Хрватском после петераца 11:9, казао је да је утакмица у Нишу била на високом нивоу и веома борбена.

- Рововска борба до краја. Судије су дозволиле тврду игру и на центрима, али и споља. Лоша су нам била решења у нападу која су омогућила контре Хрватима. Честитам и једној и другој екипи, одлична утакмица, а хвала и Нишлијама на подршци - рекао је Савић.

Голман Бранислав Митровић, који је са одбрањеним ударцем са пет метара донео тријумф, рекао је да је лепо победити у сјајном амбијенту.

- Успели смо на крају да ухватимо наш ритам и то ми је драго. Стигли смо Хрвате, лепо је победити у овом амбијенту - поручио је он.

Капитен Филип Филиповић додао је да је Србија била сјајна у другом полувремену.

- Преузимам одговорност. Да сам реализовао петерце лакше бисмо играли. Овако смо јурили и честитам екипи на победи. После полувремена смо појачали ритам и то нам је на крају донео успех - завршио је Филиповић.

Србија, која има максималан скор после 3. кола Европа купа, наредни меч игра против Румуније на свом терену 19. фебруара 2019. године.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.