Почетна / Ватерполо / Репрезентација

Кривокапић одлази са чела ВСС: Време је за млађе

Председник Ватерполо савеза Србије Милорад Кривокапић неће остати на тој функцији после Скупштине ВСС у Београду 24. априла
ФОТО: В. Марковић

У уторак ће бити познати сви кандидати за новог председника и потенцијални наследници Кривокапића који је претходне три године био на челу ВСС.

Одлучио сам да не будем кандидат за председника. Време је да у нимало лаком временима руковођење преузму млађи људи – каже Кривокапић.

Он је истакао да је поносан на све што је урадио и подсетио да је на чело ВСС дошао у тренутку великих дугова, посебно према играчима.

Пре свега огромна је била помоћ државе. Коначно имали смо и важне спонзоре без чије помоћи би тешко реализовали све планове – рекао је Кривокапић, додавши да је репрезентација Србије освојила све трофеје за време његовог мандата, као и да се вратила женска селекција.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Karlo Veliki
Podmladjivanje je nepodesna rec za ovo vreme. Potrebni su sposobni. Do pre nekoliko dana u igri su bili Krivokapic(1956), Sostar(1964) i Jelenic(1970). Danas imamo mlade sa diplomama tavansko-podrumskih fakulteta i bez dana radnog iskustva "sposobnih" da uspesno rukovode. Na zalost nisu sposobni. Doduse u drzavi poput ove sve je moguce ako ste vagon u kompoziciji zvanoj vladajuca stranka... U tom eksperimentu koji traje cetvrt veka nestale su mnoge srpske kompanije a obogatili se "ulicari". Izgleda da je ulica najjeftiniji i najsigurniji fakultet na svetu... Eto posle Olimpijskog komiteta dosao je na red Vaterpolo savez. Tamo Maljkovioc umesto Divca dakle starenje a ovde Jelenic umesto Krivokapica iliti podmladjivanje...Bez starca nema udarca vise ne vazi,sposobnost je nebitna a i VK Partizan je pred gasenjem... To je taj period "vladavine" odlazecih.
Milorad
odlazis odlazis ostavljas ih ali ne kao prije ovaj put zauvijek ...ali vrati se ako ce jelenic na tvoje mesto ipak u tom slucaju ostani
vaterpolista
Izvanredan golman,odlican funkcioner i jos bolji covjek.HVALA ZA SVE.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.