Почетна / Ватерполо / Репрезентација

Савић: Изгубили смо главу, Филиповић: Када имате три поништена гола, тешко је да се игра

Ватерполо репрезентација Србије изгубила је данас у Ријеци од селекције Хрватске са 7:8 у трећем колу завршног турнира Европа купа и играће за треће место на том такмичењу
ФОТО: Н. Неговановић

Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић рекао је да је данашњи меч против Хрватске био велики спектакл и додао да је његова екипа у другом делу утакмице "изгубила главу".

- То је био велики спектакл, уживали су и они који се не разумеју у овај спорт. Први део смо обележили игром и резултатом. После смо изгубили главу, контролу игре, па је Хрватска брзим головима, пре свега из контре, успела да се врати и на крају заслужено победи. Надам се да су сви уживали - рекао је Савић после меча, преноси Ватерполо савез Србије.

Ватерполо репрезентација Србије изгубила је данас у Ријеци од селекције Хрватске са 7:8 у трећем колу завршног турнира Европа купа и играће за треће место на том такмичењу.

- Очекивали смо да ће после наше добре игре и брзих голова судије узети ствар у своје руке. У принципу смо две четвртине били беспрекорни. Али, када имате три поништена гола, тешко је да се игра - рекао је капитен Филип Филиповић.

Ово је био трећи узастопни пораз Србије од Хрватске, али је Филиповић истакао да се на то не обазире.

- Честитам им, лавовски су одрадили посао. Колико је заслужено, то нека оцене други - рекао је Филиповић.

Србија ће се за треће место у Европа купу борити с Италијом.

- Против Италијана ће бити много тешко, уосталом они кроје судбину светског ватерпола - рекао је Филиповић.

У финалу Европа купа састаће се Хрватска и Шпанија.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

watepo
Braca Rasovic najslabije karike. Nedostojni ove ekipe. Mislim da bi Savic trebao da potrazi mladje igrace umesto njih, pogotovo na nezgodnom krilu gde Viktor igra. Treba nam levoruki igrac. Siguran sam da postoji neko u juniorima koji bi mogao da dobije sansu, kao nekad Filip.
Marko
A ti imas nekog svog da ga poguras malo nece da moze svako ima svoj red ma kakav bio
Grobar
Ima jedan"junior"al pao na dopingu
Prle
Zao mi je momaka u vodi. Deki je poceo mnogo da "politizira". Sta ovo-ono. Sudije su bile katastrofa.
dada
Niste trebali ni ici tamo znatel vi staje dana i sutra idite kuci sto se nije igralo prosli vikemd
Antilegenda
A vi gospodine svetu knjigu u ruke, pa pažljivo čitajte. Može se pravopis i tako naučiti. Kakva religijska zatucanost u 21. veku, neverovatno..
Djordje
Kada ekipu vodi Savic i u ekipi imate dva brata Rasovica koji gotovo igraju cijelu utakmicu i imaju realizaciju suta 8 0 onda nemozete pobjediti ni mnogo slabijeg protinika od prvaka svijeta Hrvatske. Ovo je vec treci uzastopni poraz od Hrvata. Zato pobjedjujemo u fair playu Savic se stalno ljubi sa Tuckom . To je najvaznije!!!!
Taske
Najbolje ti da igras i objasnis Savicu ko i kako treba da igra. Sramoto jedna!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.