Почетна / Ватерполо / Репрезентација

„СЛУЧАЈ“ СКИДАЊЕ МЕДАЉА: Филиповић и Пијетловић: Ко је у томе хтео да види нешто друго...

Ватерполисти су у мечу за треће место на Светском првенству савладали Грчку 11:8 и освојили бронзану медаљу
ФОТО: Ројтерс

Друштвене мреже брује о тексту којим се критикују Филип Филиповић и Гојко Пијетловић пошто су одмах по примању медаља исте скинули са врата. „Стручњаци” су то оценили као некоректним као да то милион пута нису видели да неко ко је можда незадовољан пласманом то учини.

Овде међутим то није био случај. Гојко Пијетловић, врсни и коректни спортиста, објашњава:

– Уопште не знам чему та фама, коме то одговара. Скинуо сам медаљу са врата да је погледам, да видим како изгледа и то често радим. Е сада ко је у томе хтео да види нешто друго, стварно није мој проблем.

Гојко је још додао:

– И још нешто, за мене је свака медаља вредна, освојена уз много труда и не пада ми напамет да ни једну потцењујем. 

Толико од Гојка Пијетловића и за оне који га знају то је могло и да се очекује.

Дан после. Капитен репрезентације Филип Филиповић има шта да каже. Мало ко зна да је током сезоне имао проблеме са шаком.

Колико вам је сметало то током шампионата?

– Није сметало јер сам стављао блокаду. Нисам се ни устручавао, играо сам нормално. Али...

Али?

– Сада намеравам да се озбиљно посветим том проблему. Намеравам неколико дана да само о томе размишљам, да радим на избору лекара и начина лечења. Да се та прича заврши а не као да до сада да решавам импровизацијом.

Шта је било са тим скидањем медаље?

– Шта је било?

Замерају што сте је скинули одмах са врата?

– Па шта је то чудно, бар кад сам ја у питању. Нађите снимке свих такмичења на којима нисмо узимали злато. Одмах бих скинуо ту медаљу али то нема везе са њеним поштовањем. Е, сада сам као капитен био први па је неко хтео да извлачи разне закључке. И о томе довољно.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.