Почетна / Ватерполо / Репрезентација

Хрватска елиминисала Србију - Савић: Велике осцилације; Митровић: Увек је пораз у четвртфиналу болан, али више боли наша игра

У четвртфиналу Светског првенства у ватерполу Србија је поражена од Хрватске 12:14
ФОТО: С. Сандић

У четвртфиналу Светског првенства у ватерполу Србија је поражена од Хрватске 12:14.

Заслужена победа Хрватске, имали смо велике осцилације у игри, цео меч смо „јурили” резултат, у неким ситуацијама смо били близу, али нисмо успели”, рекао је селектор ватерполиста Србије Дејан Савић после пораза од Хрватске.

Лоше смо одиграли играча више, а са друге стране примали смо јефтине голове са играчем мање. Знали смо да ће у том сегменту да се решава исход утакмице. У одређеним ситуацијама нисмо реаговали како треба”, изјавио је Савић.

Капитен Србије голман Бранислав Митровић дуго је „држао екипу у игри” сјајним одбранама, али то није било довољно.

Увек је пораз у четвртфиналу болан, али више боли наша игра. Одбрана није функционисала на потребном нивоу, у почетку ни напад. Много грешака смо правили у одбрани, поцевши од мене. Можемо много више и много боље од овога. Хрвати су победили, честитам и желим им срећу у наставку. Што се нас тиче, окрећемо се разигравању од петог до осмог места”, поручио је Митровић.

Србија ће у разигравању играти против Црне Горе.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nebule77
Branislav mitrovic je dugo drzao u igri nasu ekipu ??? Jeste vi uopste gledali utakmicu ??? Čovek nije odbranio maltene nista Primio je 3-4 gola direktno njegovom krivicom Plus ocajna igra cele ekipe..letargicna ..bez zelje volje energije ...bez karaktera ...plus katastrofalno sudjenje madjarsko-grčkog sudijskog para ...na jraju se dobro zavrsilo sa samo 2 razlike za protivnika Mislim da je vreme B.Mitrovicu da se i on oprosti od reprezentacije ...provlačio se godinama na vanserijski kvalitet prethodne generacije ...ovde nam treba golman koji ce da doprinosi i to obilno doprinosi svojim odbranama ..a ne prikolica

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.