Почетна / Ватерполо / Репрезентација

СЕЛЕКТОР САВИЋ О СТРУЧНОМ ШТАБУ - Нови људи за Париз

Идемо даље са жељом да сви будемо успешни – каже Дејан Савић
ФОТО: Приватна архива

Дејан Савић је у Токију ставио тачку на други олимпијски циклус обележен другим златом. Причало се доста о опроштају шесторице великана браће Пијетловић, Филиповића, Прлаиновића, Стефана Митровића и Алексића. Време је да се јавност припреми на оне који долазе, на оне који ће у Париз отићи са великим амбицијама.

Са том, релативном новом репрезентацијом, јер сви који буду позвани су већ у систему, радиће и нови стручни штаб. Скоро комплетно нови. Од старих асова поред селектора Дејана Савића остаће физиотерапеут, икона репрезентације Владимир Радовић , доктор Никола Репац као и Михајло Королија који је крајем циклуса постао тим менаџер.

ПРИЈАТЕЉИ ИЗ БАЗЕНА

Савић је са Вујасиновићем и Петровићем играо у Партизану. Исто може да се каже и за Михаиловића и Марковића. Сви су били су чланови оне сјајне екипе Ненада Манојловића са Трбојевићем,. Икодиновићем, Куљачом, браћом Удовичић, Зимоњићем…

Клупске обавезе и лични планови  су били јачи па Стефан Ћирић ради са Секрлом 93, Владимир Вујасиновић са Новим Београдом, Жарко Петровић има ангажман на Малти…

- Нема ничег спорног дуго смо били заједно, резултати говоре како смо радили. Иза нас су године којима можемо да се поносимо али од прошлости се не живи. Идемо даље са жељом да сви будемо успешни – каже Дејан Савић.

Нова имена се знају. Уместо Вујасиновића ту је Предраг Михаиловић доскорашњи селектор женске репрезентације Аустралије, уместо Ћирића је Влада Марковић који је тек у последње време озбиљно закорачио у тренерске воде и сада води Кошутњак, као тренер голмана радиће Милош Остојић из Радничког, о кондицији ће бринути Миливој Допсај.

- Имам пуно поверење, модел рада се зна. Први скуп ћемо имати на кратким припремама 5. и 6. децембра у Београду – додао је Савић.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

BECEJ
Tim koji pobedjuje se ne menja.Deki nisi smeo da dopustis da ti ode ceo strucni stab.Mita Dopsaj profesor ubice igrace demagogijom...Srecno nam bilo

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.