Почетна / Ватерполо / Репрезентација

Србија на ОИ у групи са Хрватском, Црном Гором, Шпанијом…

Ватерполисти Србије на Олимпијским играма у Токију играће у групи А заједно са Аустралијом, Хрватском, Црном Гором, Шпанијом и Казахстаном, одлучено је у Ротердаму
ФОТО: Н. Неговановић

Састави група на Олимпијским играма у Токију одређени су у Ротердаму након завршетка олимпијских квалификација, а у групи Б су САД, Грчка, Јапан, Италија, Мађарска и Јужна Африка.

Пролаз из групе обезбедиће четири селекције, а ватерполисти Србије бране олимпијско злато освојено 2016. године у Рио де Жанеиру. Олимпијске игре у Токију на програму су од 23. јула до 8. августа.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Che
U pravu je Prlainovic kad kaze da ovaj sastav zadnji put igra zajedno. Licno, brine me da u njemu nema dovoljno sveze krvi koja treba da pali vatre... Posle ove generacije pojavljuje se veliki ambis. Nit stvaranja mladih vrhunskih vaterpolista je trajno unisten, a i mladih zainteresovanih za vaterpolo je sve manje. Doduse, i demografija nam je ocajna.
Zuk
Koje namestaljke kao u nasoj ligi sudije da navlace za Zvezdu.Providno i jedno i drugo.Moze vam se.
Zvezdas sd
Koja ti to paralela brate, nigde veze. Kao drugo vaterpolo sport gde ti.kao.ppsmatrac ne.mozes videti dal.je sudija ostetio nekog. Ne kukaj.
ACM
Zvezda je osvojila kup, za prvenstvo nisam baš siguran pored Radničkog i NBG - a da će moći nešto veliko da uradi.
ljubo
nista od medanje ovaj put ,bice dobro ako prodjemo grupu,zam ja sad ce da pocnu da me vredjaju ,nadam se da sam pogresio molim Boga da nisam u pravu ,ali videcemo za par meseci.
Zvezdas Sd
Nadam se da gresis. Ja generalno ne razumem te negativne stavove, razumem ja sve ako navijas za Partizan pa generalno nisi zadovoljan sa savezom i svemu pa na neki nacin zelis ne neuspeh ali da si upravu. Sportski pozdrav
Željko Pavlović
Polufinale Srbija-SAD/Italija-C. Gora i Grčka-Hrvatska/Španija-Mađarska. Finale Srbija-Grčka. Živela Srbija Za treće mesto Španija-C. Gora. Živela Španija

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.