Почетна / Ватерполо / Репрезентација

Туцак изабрао тим: Петорица Хрвата, без иједног Србина

Селектор ватерполо репрезентације Хрватске Ивица Туцак изабрао је најбољи тим у периоду од 2000. до 2020. године
ФОТО: ЕПА/Марко Метлаш

Туцак, који је клупу Хвртске преузео 2012. године, у свој идеални тим изабрао је петорицу Хрвата и двојицу Мађара, а места није било ни за ниједног српског играча.

Међу идеалних седам су Јосип Павић, Андро Бушље, Миле Смодлака, Тамаш Кашаш, Сандро Сукно, Тибор Бенедек и Маро Јоковић.

У избору међународног ватерполо портала „Тотал ватерполо“, селектори и медији и ове године учествују, али сада се не бирају најбољи играчи, играчице и поставе у 2020. години, него у последње две деценије.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Objektivni
Ha Ha Ha! Je li ovaj normalan, niko od naših a Hrvata 3/4
Željko Pavlović
Pavić(GK), Kašaš i Benedek.
ЦзвРС
Зато кад Дејан Савић састави биће пет Хрвата, један Мађар и један Србин!
Kompleksi
Tucak je veliki nacionalista, tako da nije neočekivano sa njegove strane. Šta misli o Srbima, lepo je pokazao na OI u Riju kada je namerno izgubio od Francuza da bi nas izbegao u 1/4 finalu. Sramota za sport, da su Duško, Prlain i ostali hrvati, svi bi mu bili na listi.
Бари
Живим за дан када ће мо и ми овако ценити наше српство а не као Савић да се увлачимо у ду*е овим г....ма. Само наше па какво год да је! Волим те Србијо мајко!!!
Che @ Bari
Zasto navijaci CZ, zajedno sa NAJVECIM, po svaku cenu zele da se vaterpolo klub Partizan ugasi, uz prozivku da je hrvatski klub, a ceo svet zna da je iz Beograda??

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.