Почетна / Ватерполо / Регионална лига

Регионална лига пред распадом после саопштења српских клубова!

На став српских клубова реаговао је Перица Букић, извршни директор Хрватског савеза
ФОТО: Принтскрин/Јутјуб

Констатовао је да ХВС са жаљењем примио одлуку из Београда. Сматра да није могуће да се примени у пракси и да значи прекид сарадње и иступање Срба из Регионалне лиге. Његов став је и као став ХВС послат у Београд.

Констатујући да сплитска полиција гарантује сигурност учесницима такмичења Букић каже:

Чак седам наших клубова као домаћини би утакмице играли као гости . Кад бих карикирао рекао бих да можемо да наставимо лигу кад направимо олимпијски базен у Госпићу који је први већи град удаљен од Сплита (Узгред Сплит – Загреб је 213 км прим. аут).

Букић жали што се српски савез није консултовао са хрватским.

Ако српски клубови хоће да нормално завршимо овосезонску лигу по пропозицијама, спремни смо да то подржимо. У супротном мислим да смо са лигом у овом формату завршили. Она је добровољно формирана и тако може да се прекине. Одустајање Срба од играња у Далмацији можемо да сматрамо као њихово одустајање од лиге.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

bebic04
Pitao bih hrvate da se slicno nesto dogodilo u Srbiji kako bi oni reagovali a i ostatak ,,demokratske,, evrope?
crno bijeli
Samo možete sanjati Kosovo je Srbija
kizo
Apsolutno podrzavam stav VSS.Dosta izivljavanja Hrvata.
Željko Pavlović
Zvezda treba da istupi!
Mile srbin
Pa iskreno govoreći, nama i ne treba ovakva liga. Treba da razvijamo naše klubove i razigravamo našu decu. Koga briga za rvate
Nišlija
Upravo nama treba ova liga. Hrvati mogu sa crnogorcima, a naši klubovi jesu slabiji od pomenutih i zato nam i treba ova liga. Realno nećemo još dugo da donosimo medalje sa ovakvim klubovima

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.