Почетна / Ватерполо / Регионална лига

Нападачи на играче Звезде месец дана у притвору

Спортисте су, у намери да им одузму клупска обележја, више пута ударили шакама, ногама и палицама, а један од ватерполиста је, бежећи од нападача, скочио у море
ФОТО: В. Марковић

Двојици 25-годишњака, које је сплитска полиција ухапсила под сумњом да су у суботу поподне на Риви прво вербално, а онда и физички напали тројицу ватерполиста београдске Црвене звезде и једног од њих лакше повредили, вечерас је одређен једномесечни притвор, док је трећи осумњицени 23-годишњак пуштен да се брани са слободе.

Они су притворени јер их је полиција осумњичила за кривично дело тешке телесне повреде у покушају и кривично дело разбојништва, током којег су одузели клупски дрес српским спортистима, пренела је Хина.

У суботу су на Риви најпре вербално, а затим и физички нападнута тројица ватерполиста Црвене звезде.

Спортисте су, у намери да им одузму клупска обележја, више пута ударили шакама, ногама и палицама, а један од ватерполиста је, бежећи од нападача, скочио у море.

Криминалистичко истраживање траје док се не пронађу још двојица осумњичених за којима полиција трага од суботе.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

o.O
“Нападачи на играче Звезде месец дана у притвору”! Ne verujem u ovu tvrdnju iz naslova! Ovo je obična stereotipna laž! To su neki napadači iz fikcije, iz imaginacije koji nemaju imena! Niko nije uhapšen, niko neće biti procesuiran! To je Hrvatska domovina ustaša, zemlja Jasenovca, jama i “srbosjeka”! To je zemlja mržnje i iskrivljene svesti! Zemlja gde se vrši indoktrinacija i svakodnevni mentalni inženjering! Ko vrši mentalni inženjering u narodu?! Pa, onaj ko već “tisućama” godina indoktrinira stanovništvo i ubeđuje ih da smo mi Srbi šizmatici i da je prava vera katolička! Drugosrbijanci, autošovinisti i korisnici apanaža raznih NVO, se nisu oglasili ovim povodom! Samo ne znam da li je ovaj slučaj nešto normalno za njih, ili nešto što nije vredno pomena, jer ipak se radi o Srbima!
oIo
saljem pozdrav za split oIo
AcoAco 3333
Predlažem da uprave klubova u regionalnim ligama povuku učešće u takmičenju tamo gde se nalaze hrvatski timovi! To je iz bezbednosnih razloga za nađše sportiste! Otići u Split, Zagreb ili Zadar, to je isto kao ići u Jasenovac!
Mosquito
Srbi rado idu u Spalato na godisnji odmor, jer su uvek bili u dobrim odnosima sa Italijanima.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.