Почетна / Ватерполо / Регионална лига

Оснивач сајта Индекс: После овакве изјаве Паука, само будала из Србије ће Далмацију одабрати испред Грчке

Изјава сплитског градског одборника Мартина Паука, да су ватерполисти Црвене звезде сами криви што су нападнути у Сплиту, наишла је на осуде и у делу хрватске јавности, а Паук и даље инсистира на свом приступу и поручује да по томе ко га критикује зна да је у праву
ФОТО: Принтскрин/Јутјуб/Јутарњи лист

Јутарњи лист је пост сплитског градског одборника Мартина Паука оценио као скандалозан и објавио га у целости, иако га је Паук избрисао након што се проширио по друштвеним мрежама и медијима.

Иако је државни врх и добар део политичке сцене најоштрије осудио хулигански напад на ватерполисте Црвене звезде у суботу у Сплиту, Мартин Паук из редова странке Независни за Хрватску објавио је статус на Фејсбуку у коме за физички обрачун криве жртве – навео је лист.

Паукову изјаву осудио је и оснивач сајта Индекс Матија Бабић који је Паука назвао „смећем који наноси штету Сплиту и целом хрватском туризму”.

Штета коју ово и овакво смеће наноси Сплиту и целом хрватском туризму чак се и финансијски може израчунати у милионима евра. Након оваквих ликова заиста само будала из Србије ће Далмацију одабрати испред Грчке. Због оваквих идиота и нормални Хрвати бирају друге дестинације, па како неће Срби – написао је Бабић на свом Фејсбуку.

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да га брине што један сплитски одборник каже да ватерполисти сад знају какво је море у фебруару и додао да се нада „да ћемо и једни и други имати довољно памети да схватио да заједно можемо да опстанемо”.

Поводом критика на свој рачун огласио се и сам Мартин Паук који је у најновијој објави на фејсбуку рекао да је у последња 24 сата био испрозиван од председника Србије Александра Вучића и власника сајта Индекс Матије Бабића.

У последња 24 сата брутално ме извређао Матија Бабић, власник Индекса, а у прозивању му се придружио Александар Вучић. Обзиром на то ко ме напада, знам да сам на правој страни – написао је Паук и додао да ће се „истине држати до гроба”.

Захваљујући вама, добрим људима, знам да нисам сам, и знам да нас је сваким даном све више. Долази и наше време! – написао је он.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Karlo Veliki
Do 1989. godine bar 20 puta sam isao na godisnji u Split. U Aljinovicevoj sam imao poznanika i prijatelja za koga ne znam ni da li je ziv. Ovog leta plan mi je bio da posle 30 godina opet vidim Split,crkvu Starog Vlaha, lignje na zaru i kastelet. Posle ovoga tesko ili skoro nikako.
Željko Pavlović
Crna Gora ispred Dalmacije, a i Grčke!
Беране
Па то сам и рекао.
Марко
Не та твоја монтенегринска Црна Гора, већ српска, а нарочито Бока Которска.
Прикажи још одговора
Ilijenadin
Bio sam na Jadranskom moru, na Peljescu (Juzna Dalmacija), jyla 1991. godine. Poslednji put! Umesto 3 sedmice, koliko sam ranije tamo ostajao, tada sam ostao tek 10 dana. Naime, jedne veceri u Stonu (4 km od kampa "Prapratno"), koji je nekad, u vreme Cara Dusana, bio sediste primorske Arhiepiskopije, na trgu gde su se inace odvijale Stonske letnje veceri pojavilo se oko 300 mladih ljudi, svi u belim majicama, sa slovom "U" na prsima i tekstom: "Crna legija, to je bila prava vojska". Napustio sam Ston isto vece i nocu otisao ka Neumu i Hercegovini, put kuce. Uz neprijatnosti, kroz dolinu Neretve. Pred samim Mostarom su me legitimisali neki momci u farmerama, sa sahovnicama na pl;atnenim sesirima za tropske krajeve, u dezenu maskirnih uniformi naoruzani sa AK 70 uspeo sam proci Hercegovinu i stici do Jajca. Negdasnja srpska Dalmacija inace miraz Jelene, sestre Cara Dusana kad je udata za Mladena Subica, potpuno je pokatolicena i pohrvacena, Ici tamo na more moze samo potpun ludak!
Alan Brut # Ilijenadin
Ne znam koliko je tacno ali sam cuo da je kralj Petar I kada je udavao cerku za rumunskog princa u miraz dao gradove Arad i Temisvar sa okolinom. Bilo bi dobro da neko ko zna informaciju potvrdi ili koriguje.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.