Почетна / Ватерполо / Регионална лига

Небојша Човић: Сплит је постао град случаја, имају халуцинацију према Звезди

На конференцији за медије били су и водећи људи Спортског друштва Црвена звезда
ФОТО: Д. Жарковић

Потпредседник Стојан Вујко изјавио је да све што се дешавало нема везе са утакмицом, нити са ривалством, него има много шису слику.

Апелујем на хрватске политичаре да утичу на свест свог народа и да је такво понашање недопустиво – рекао је Вујко.

Председник УО СД Небојша Човић навео је како је ово промир да једна сачица идота сруши нешто што се годинама гради.

Имамо регионалне лиге у ватерполу, рукомету, кошарци и није било неких инцидената. У Београду се никада није догодило ништа слично. Да не би било замене теза, то није сукоб навијачких група Ово је друга димензија, нападнути су спортисти. Овде се ради о организованом нападу, маскираних људи, опремљених шипкама, палицама, ножевима.

Човић је упитао у чему је проблем и да су се прошетали ривом у тренеркама Црвене звезде, клуба који је дошао да игра утакмица у Сплиту.

Сплит је постао град случаја, пре неколико година су нацртали кукасти крст на Пољуду. Они се слично понашају кад дођу и Динамо и Цибона. Они имају халуцинацију према Звезди. Утисак је да тим градом управља Торцида, а то свакако нису вредности ЕУ, чији је Хрватска члан – поручио је Човић.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Realno
Penzosu ni Kralj ti je budvanin maksimovic i vasic novi sad....tu oartizanove skole nema
Dragan Lo
Sve što ova gnji.. izjavi, istine ga demantuju. Baci pogled na Kruševac bit... Baci pogled i videćeš da je Balkan KATASTROFA.
Los penzos 47
Trnino,Trnino,sam sebi uskačeš u usta...Gro ovih momaka je prošlo Partizanovu školu vaterpola.Sada kada igraju za Zvezdu su loši momci.
Bato
Drobnjak trojka iz auta,djurdjevic gol rukom itd,itd pokrij se usima...
trnina
LOS PENZOS 47, oni se sad tako vaspitavaju u Zvedi, to je odlika svvih vaših sportskih klubova. Prvo se uči da se na loš način dođe do pobede, kao kad lopta izađe u korner 20cm pa se da gol i jš se raduju, ako si sportista što u Zvezdi nikad nije bilo poštenja što neko od igrača ne reče da je lopta izašla van igrališta.
Proki
Da i se neko seca da je ovaj*covek*izjavio da se oseca bezbednije u Zadru nego u Kraljevu...a da ovo je Split....
trnina
Pa ti si naučio vaterpoliste kako da se ponašaju da bi izazvali incident, jer na taj način želite da uveličate Zvezdu. Sličan incident se desio u Zagrebu sa mladim rukometašima pa se nije dizala tolika frka kao sada ali ovvo je Zvezda državno mezimče.
Maki
Pamet ti nije jaca strana...On naucio vaterpoliste da bi time uvelicali Zvezdu,o majko mila sta sve covek nece da procita...Pa pre ovoga su napadnuti i kosarkasi Zvezde jednom u Splitu,jednom u Zadru...Pa i nasi strelci i vaterpolo reprezentativci takodje u Splitu...Da nije sve njih Covic ucio kako da se ponasaju? I ko bi radi uvelicavanja necega rizikovao sopstveni zivot? Imas komplekse od Zvezde grobaru i to ogromne...Zapitaj se sta ti je sa pameti ako je uopste imas...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.