Почетна / Ватерполо / Регионална лига

Краљ показао рану од ножа: Да се нападач на мене није оклизнуо, не бих био жив! (ФОТО)

Голман ватерполиста Црвене звезде Алесандро Краљ показао је на конференцији за медије у Београду рану на нози, коју му је ножем нанео један од хулигана приликом напада у Сплиту
ФОТО: В. Марковић

Голман ватерполиста Црвене звезде Алесандро Краљ, на конференцији за новинаре је саопштио да је само пуком срећом сачувао живу главу, јер се нападач оклизнуо.

Кад је конобар у кафићу где смо сели видео испод јакне Звездин грб, пришао је и рекао какав је то грб и претећи рекао боље покриј то. Мислио сам да је шала, потом смо прешли у други кафић и тренутку док сам гледао у телефон пришли су момци са стране. Кренули су ударци, спала ми је јакна и остао сам на сред риве у Звездиној тренерци – испричао је Краљ.

Како је навео, покушавао је само да спасе живу главу.

Трчао сам, кад сам видео једног да иде на мене ножем, на срећу оклизнуо се и само ме закачио по нози. Кад сам схватио да немам избора, једино решење ми је било да скочим у воду. После ми је и полиција рекла да сам добро урадио. Тада су кренули да ме гађају каменицама, викали да скидам све са себе. Највише ме заболело што су ме после вређали обични људи – навео је ватерполо голман.

Он је одговорио и критичарима због тога што је рекао да је Црногорац.

Мислио сам на дете, жену и само сам хтео да се спасем – испричао је Краљ.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Gojko Radanović
Prezime Kralj je iz Grblja, iz sela Gorovići! To je oblast u dužini od 20 km koja se proteže cijelim putem od Kotora do Budve! Oblast Grbalj ima 20 sela i preko 5000 stanovnika. Grbljani su od vajkada bili Srbi, pa sada procijenite sami što je Kralj, ali i šnemoj da ga niko osuđuje što je zbog lične ugroženosti morao da kaže! I potpisnmik ovog teksta je takođe Grbljanin i Srbin!
Беране
Наравно да га нико нормалан не осуђује. Свима који овде ,,паметују'' желим да никад не дођу у сличну ситуацију. Васојевић и Србин.
Ilijenadin
Junacina! No, nije on Crnogorac no Bokelj, jadan. Predji od Crnogoraca su bili na Mojkovac, koji nijesu kazali "mi nijesmo Srbi" kako bni se izvukli od boja, a ovaj Bokelj sigurno tamo nije imao svoije predaka.
Vaterpolo Lignja
Ja te u potpunosti razumijem i mislim da je lako svakome pričati zašto je reko daje crnogorac i neka je jer se spasao.Što je trebao da viče da je Srbin pa da ga dotuku.Ovo nije bruka hrvatske države jer je stvorena na genocidu i samo pojedinci misle drugačije od ove bagre.Kralju želim brz oporavak i da se zdrav vrati na Prčanj.Sramota je Srpska igrati ligu sa dželatima jer samo 0.5 % stanovnika koji se u hrvatskoj izjašnjavaju kao hrvati su normalne / i bez mržnje prema svakome/osobe.Ovu situaciju treba uzeti kao opomenu za one koji idu u genocidnu hrvatsku državu.Treba prekinuti sva takmičenja sa hrvatima.Postavljampitanje Novaku kako će prokomentarisati ovu situaciju.Navijaš li prodani Novače za ove demone .Sram te bilo zbog tvojih ispada o ljubavi sa hrvatskim fudbalerima.Srbi sačuvajte pribranost i nemojte napadati hrvatske sportiste koji dođu u Srbiju.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.