Почетна / Ватерполо / Регионална лига

Црвена звезда поражена у Сплиту

Кобна друга четвртина по црвено-беле у РТВЛ лиги
ФОТО: И. Милутиновић

ПОШК – Црвена звезда 10:9 (1:2, 3:0, 4:4, 2:3)

Сплит - Базен: Пољуд. Играч више: ПОШК 12 (4), Црвена звезда 8 (4). Петерци: Црвена звезда 1 (1).

ПОШК: Анић (7 одбрана), Бего, Радмило, Беговић, Бутић 2, Вукић, Франичевић 1, Гаџа, Пенава, Делић 5, Кунац, Боровчић Курир 2, Сунара, Бутић. Тренер: Полић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Краљ (9 одбрана), Танкосић 1, Јовић, Ивошевић, Шуберић 3, Илић, Николов, Љубеновић, Бурсаћ, Ћорић 1, Драшковић 2, Пековић 2, Игњатовић, Радовић. Тренер: Николић.

 

Само једна лоша четвртина била је довољна да се  Црвена звезда изгуби дерби „доњег дома” Регионалне Триглав лиге. Других осам минута били су довољни играчима ПОШК-а да направе серију 3:0, предност Звезде 2:1 окрену у своју корист – 4:2 и наставак сусрета узму у своје руке.

Последња аквизиција Црвене звезде пред старт такмичења Милош Шуберић са три гола је у наставку вратио црвено-беле у игру, на крају, 23 секунде пре звука сирене имао и шут за изједначење али је изблокиран.

Носиоци Звездине игре су, уз Шуберића, били капитен Бранко Пековић и искусни Драган Драшковић. И голман Краљ је био расположен, али незадржив је за наш тим био Марин Делић који се са пет погодака промовисао у прву фигуру меча. Ту улогу му је, 52 секунде пре краја, „украо” Марин Боровчић Курир када је матирао Краља за коначних 10:9.

Ако и буду жалили за бар једним бодом, црвено-бели из Сплита могу да се врате задовољни приказаном игром. Шансу за нове бодове пулени Александра Николића тражиће 29. октобра када у Зрењанину дочекују екипу Задра.

Семафор 2. кола РТВЛ 2 лиге: ПОШК – Црвена звезда 10:9, Задар – Медвешчак 10:12, Катаро – Приморац 5:14, Шабац – Соларис 10:5.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Joksa
Ova Zvezda je na dobrom putu, Jelenic zna sta radi, videces sledece godine.
Za njega nema penzije!!!
Sta lupas covece!!!
Miki
Nema veze, samo napred, ova sezona je idealna za uigravanje ekipe, a dogodine, sa par pojacanja, moze ponovo da bvude ozbiljan yucesnik Evrope i prve jadranske.
PENZIONER
zar je moguce da ta VESTACKA TVOREVINA sa raznim imenima i sa raznih adresa ... a uvek u DUGOVIMA. DUGOVE IZBEGAVAJU sto ime i adrese uporno menjaju ... ni tu DRUGU LIGU REGIONA NE MOZE DA IGRA ... ??? ma bice bolje kad se ponovo kao ono onomad ... drzavna KESA OTVORI - BANKOMAT PRORADI ...i za ovaj zvezdin vaterpolo klub ... fudbal, kosarka (3 a mozda i 4 kluba drzi), rukomet , butulija cuda cini ... odboka: jedino ONI od svih klubova u TRULOM-PREZADUZENOM sdcz sve sto dobiju to i zasluze ... pa ce na red doci tek ovi PREZADUZENI - GOLACI KOJIMA BAS DO KUPANJA NIJE ... ALI ... kad navijacu sa severa bude trebalo ... i vatepolisti sa bilo koje adrese i imena ... ce doci na red ... sad je malo tesko ... NAROD JE BAS, BAS OSIROMASIO ... a covic, terzic i butulija bas meru nemaju ... a da i hokejasi ... sad smo to sa beogradom odradili ... malo se tamo neka deca sa trenerima bune ... trenere najuriti a decu ... ma bicemo mi sdcz kao drzavnini projekat jednog dana ... velika porodica...
Kosta
Meni je drago da je VKCZ skupio nesto para I da momci igraju vaterpolo. Usput, nisam Zvesdas. To je bitno jer samo tako mogu da se razviju talenti koji jednog dana mogu da zavrse u Partizanu I u reprezentaciji. A u Zvezdi su igrali na pocetku karijere mnogi. Nije mi samo jasno zasto Penzioner neke svoje ideje ne penzionise. Cak vise nije ni stos. Ko sta a on o VKCZ, pa o onom ili ovom imenu, pa Butuliji, Covicu, pa onda ponovo koliko Partizan ima titular, pa ko je kome ispostava, pa ..... Mnogo negativne energije imas covece. Prosetaj malo po Kalemegdanu kao I svi penzioneri. Bice ti lepse, veruj mi. A citao sam I tvoje dobre komentare. ne mogu poreci, znas ovaj sport. Nije lose igrati sa POSK-om u Splitu na gol razlike. Bice bolje. Samo napred Zvezdo.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.