Почетна / Ватерполо / Регионална лига

Звезда избачена у А2 лигу

Регионална Триглав лига је и званично прогласила пласмана у А1 и А2 лиги
ФОТО: В. Марковић

Донета је и очекивана одлука да се Црвена звезда идуће сезоне налази у А2 лиги. Уместо ње и ПОШК-а у А1 ће играти Јадран сплитски као првак А2 и Будва као победник баража са ПОШК-ом.

На седници УО РТЛ у Дубровнику питање опстанка лиге се није постављало али је сигурно да ће се питање Звезде и даље потезати.

- Избацили су нас на правди Бога. Немам сада шта да кажем, ко зна шта ће се догађати у наредном периоду али је сигурно да нисмо рекли све - кратко ће Виктор Јеленић први човек Црвене звезде.

Чује се да представник Србије у дисциплинском суду није био ни позван на седницу на којој се одлучивало жалби Звезде. Ипак, било је нереално очекивати да ће та жалба нешто да промени.

Са друге стране неопходност промена нормативних аката која би требало да уследи можда и отвори врата другом систему јер наредна сезона нема државна такмичења до лета и број термина ће бити већи. Али време ће показати.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

grom
tako je,ima boga
BOG @ grom
Normalno da me ima. Da li zelis da me vide Terzic i Covic?
Šicccc
Ajde boranijo.mrtssssss..nema tu premijera pa se sad igrajte u pesku !
Joca
Tako se radi kada klub mulja i radi na crno. Jeleniću izmisli novi klub. Šta ti teško ? 5 zvezda si napravio, napravi i šestu. Neka se zove zvezda vet 6.deo...
Vestak
Vaterpolo, hokej, rukomet, kosarka.... Da li neko zna pravi naziv zvezdinih klubova u ovim sportovima?
gravedigger
mutant klubovi!!!
Vaterpolo klub Surdulica
Zvezdo dobro došla. Bazen u prolom banji će proključati.
Banja Koviljaca
Ovo je dobra vest za Srpski turizam. Banje će oživeti. Nešto će da se dešava.
Banja Koviljaca
I kod nas 'e Zvezda gostovati. U našem bazenu je temperatura 45 stepeni. Voda će proključati.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.