Почетна / Ватерполо / Еврокупови

Ватерполисти Црвене звезде против Стеауе за први бодове у ЛШ

Црвено-бели су изгубили свих девет мечева у А групи елитног такмичења, док клуб из Букурешта има један тријумф, баш над Звездом 8:3 прошлог децембра
ФОТО: И. Веселинов

Ватерполисти Црвене звезде против Стеауе у Београду имају добру прилику да упишу прве бодове ове сезоне у Лиги шампиона, изјавио је тренер Александар Филиповић.

Црвено-бели су изгубили свих девет мечева у А групи елитног такмичења, док клуб из Букурешта има један тријумф, баш над Звездом 8:3 прошлог децембра.

- Веома респектујемо румунски тим, имају добре играче и тежак су ривал. Ипак, покушаћемо да урадимо све да дођемо до првих бодова у Лиги шампиона ове сезоне - рекао је Филиповић за ЛЕН.

Ватерполиста црвено-белих Вељко Танкосић такође је оптимиста.

- Упркос чињеници да су обе екипе на зачељу групе, биће велика борба. Спремни смо за Стеауу. Велики меч је пред нама и верујем да можемо да победе - закључио је он.

Тренер Стеауе Јосеп Андреи признао је да има пуно проблема са састављањем тима јер петорица играча имају грип.

Утакмица Црвена звезда – Стеауа игра се сутра на базену „Милан Гале Мушкатировић“ од 20.30 сати.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

trnina
Baš me čudi da tako veliki vaterpolo klub nema nijednu pobedu, valjda je došlo do zamora materijala. Ma biće bolje vi ste veliki i državno mezimče. To je ono što Čović kaže da klubovi treba da se nagrađuju od države prema ostvarenom rezultatu. Da, da izvinite vi toga u vaterpolu imate pregršt kao u košarci,
Željko Pavlović
Zvezda pobediće Steauu sa 6 razlike!
Mosquito
Petorica iz Steaue imaju grip. Dakle, pobedicete i dobicete cestitku sa najviseg mesta.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.