Почетна / Ватерполо / Еврокупови

Ватерполисти Звезде добили позивницу за Лигу шампиона

Вицепрвак Србије добио је шансу да без квалификација учествује у елитном такмичењу, први пут после освајања титуле првака Европе 2013. године
ФОТО: В. Марковић
Ватерполисти Црвене звезде добили су специјалну позивницу да у следеће две сезоне играју у Лиги шампиона.
 
Вицепрвак Србије добио је шансу да без квалификација учествује у елитном такмичењу, први пут после освајања титуле првака Европе 2013. године.
 
Директор клуба Игор Милојевић изјавио је да је пресрећан због овакве одлуке и додао да је исправљена неправда нанета пре пет година када је Звезда, као шампион Старог континента, морала да игра квалификације и испала од Про Река на петерце.
 
Као и 2013. године црвено-беле са клупе води Дејан Савић, уједно и селектор репрезентације Србије.
 
До сада је позивницу за Лигу шампиона имао Партизан, али сада ће морати да место тражи кроз квалификације.
Коментари30
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

KASPER
Pa ljudi što se svađate pa kako mislite da prođu kvalifikacije bilo Zvezda bilo Partizan. P trenutno u našoj ligi bolji tim od njih imaju Šabac,Valjevo i Niš
Karlo Veliki
Mnogo toga u Srbiji je pocelo sa secom onog "Savinog hrasta" starog vise od pola milenijuma sto je seo na sred "naprednjackog" druma. Onda je na red stigla, ako se ne varam, Valjevska Gracanica. Sada i KiM.. U odnosu na sve ovo sta je tu VK Partizan? Nista. Kako je KiM bio srce Srbije, srce Srbije, srce Srbije ta je i VK Partizan mnogostruki sampion Evrope, mnogostruki sampion Evrope, mnogostruki sampion Evrope.
Karlo Veliki @ @Figaro
Tvoja poslednja recenica bas nedostaje na ovim prostorima i u ovim vremenima...PS Daleke 1972 godine na JUGU stadiona CZ gledao sam derbi. Mislim da je bio 57 minut kada je Filipovic dao gol. JUG je zacutao a samo se jedan navijac CZ medju nama radovao. Niko nije reagovao. Tada je to bilo normalno.
@Figaro
Razumeo sam ja vrlo dobro o cemu je on pisao ali kazem nesto se ne secam kada je SD CZ kao jedna od nasih svetinja pokusavana da bude ugasena da je bilo nekih pozitivnih komentara grobara o tome vec su vikali suprotno gasi k*rvu,ku*ku itd a nisu govorili npr. FK CZ i Karate Klub CZ su prvaci Evrope i Sveta,Evrope i Sveta,Evrope i Sveta nemojte da ih gasite vec se pevalo ku*va umire,ku*va gasi se itd. E zato vam se sada dosta toga vraca ne samo u vaterpolu vec i u drugim sportovima...Da se razumemo za kraj ja kao Zvezdas imam postovanje za sve sto je uradio VKP za nas vaterpolo i ne bih voleo da se ugasi verovao mi ti ili ne jer znam da je to lose kako za nasu ligu tako i za reprezentaciju,ali kao sto sam rekao sta su sve Zvezdi zeleli i radili nije ni cudo da se ovo desava,jer cak i sada u teskim vremenima za VKP mnogi grobari kazu ma samo da i Zvezde nema,mislim sta reci...Kada bude manje mrznje i da komsiji crkne krava bice svima bolje ne samo u sportu,vec i u drugim sferama,toliko..
Прикажи још одговора
milance
Scenaario kako je unisten kosarkaski klub pre nekoliko godina preslikan je u vaterpolo,Izgleda da sve dolazi iz vrha vlasti posto se Vucelic neoglasava.
Grom
Nula bodova u ligi šampiona ali smo vaš Bvk ubedljivo pobedili u tri meča i osvojili duplu krunu.
Palilulac
Sa kojim to timom oni misle da igraju Ligu sampiona?
@Palilulac
Napravice se tim ne se sekiraj...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.