Почетна / Ватерполо / Еврокупови

Партизан жели чудо против "српског" Динама, којег њихов тренер види на финалном турниру

Ватерполисти Партизана против московског Динама траже изненађење и први тријумф ове сезоне у Лиги шампиона, а у центру пажње биће повратак на Бањицу Душка Пијетловића, Николе Рађена и Гаврила Суботића
ФОТО: В. Марковић

Тренер црно-белих Стефан Ћирић улогу фаворита препушта искуснијем Динаму који има половичан скор 1-1, док је Партизан изгубио од ОСЦ-а и Југа.

"Динамо је новајлија у овом формату Лиге шампиона, али има високе амбиције и јак тим. Довели су неколико одличних играча који су са успехом били чланови Партизана попут Душка Пијетловића, Николе Рађена и Гаврила Суботића, а имају и руске репрезентативце Лисинова и Лазарева", рекао је Ћирић, а преноси ЛЕН.

Он сматра да је прави модел игре да његови изабраници понове претходни меч на свом базену у Лиги шампиона, против ОСЦ-а кад су три четвртине били у егалу.

"Клуб из Москве је кандидат за место на Фајнал-ејту, заслужује велики респект. Са друге стране, ми нисмо имали добро претходни меч против Морнара у Регионалној лиги, али знам да можемо да одиграмо чак и бољег него против ОСЦ-а у Лиги шампиона. Мађари су били фаворити, али нисмо лако изгубили и показали смо да је то прави модел ове сезоне".

Његов колега из Динама Марат Закиров исказао је поштовање према Партизану.

"Играмо против највећег српског клуба, праве школе која је освојила злато на Олимпијским играма. Спремни смо за тежак и напет меч, покушаћемо да се рехабилитујемо после пораза од Олимпијакоса", каже Закиров.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.