Почетна / Ватерполо / Еврокупови

Бреши бронза на завршном турниру ватерполо Лиге шампиона

Олимпијакосу 7. место на завршном турниру ЛШ, Југ пети
ФОТО: ВК Олимпијакос

Ватерполисти италијанске Бреше победили су шпанску Барселонету 13:7 (3:1, 6:2, 2:2, 2:2), чиме су на завршном турниру Лиге шампиона у Београду заузели треће место.

Шампиона Италије до трећег степеника на победничком постољу водили су Ангелос Влакопулос са четири гола и Маро Јоковић са једним мање.

У тиму Барселонете најбољу ролу пружио је Алваро Грандос Ортега, који је три пута затресао мрежу.

Ватерполисти грчког Олимпијакоса заузели су седмо место на завршном турниру Лиге шампиона у Београду, пошто су данас победили француски Марсеј 13:12 (5:2, 2:4, 4:4, 2:2) на базану „СЦ 11.април“.

Победнички тим предводили су Константинос Генидунијас и Кристофатис Крисовалатис са по три гола.

У екипи Марсеја, која је заузела последње осмо место на завршном турниру, српски репрезентативац Андрија Прлаиновић је постигао два гола, као и Уго Крусиљат и Игор Ковачевић.

Ватерполисти Југа заузели су пето место на финалном турниру Лиге шампиона у Београду.

Тим из Дубровника у борби за пето место победио је немачки Хановер 16:11 (3:2, 6:1, 5:4, 2:4 ) на базену "СЦ 11. април", а до тријумфа га је предводио Данил Меркулов са пет голова, док је један мање постигао Александер Оберт.

У немачком тиму, који завршио као шеста екипа у Европи, предњачили су Марко Мацан и Иван Нагајев са по три поготка.

Финале Про Реко – Ференцварош на програму је од 20.30.

Организатор завршног турнира ватерполо Лиге шампиона је ВК Нови Београд у суорганизацији Ватерполо савеза Србије и подршке Републике Србије, Града Београда и општине Нови Београд.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.