Почетна / Ватерполо / Еврокупови

Еврокуп: Реми Новог Београда, минималац Крагујевчана, Звезда славила у Француској

Тежак посао чекаће српске екипе у реванш мечевима осмине финала Еврокупа, 6. марта
ФОТО: Архива Журнала
Нови Београд – Вуљагмени  7:7 ( 2:3, 1:1, 1:1, 3:2)
Базен „Влахо Орлић“. Судије: Петик (Мађарска), Голиков (Русија). Играч више: Нови Београд 10 (3), Вуљагмени 10 (5). Петерци: Нови Београд 1 (1), Вуљагмени 1 (1)
НОВИ БЕОГРАД: Ристичевић, Филиповић, Томић, Бурсаћ 2, Ћук 1, Радуловић, Гогов 2, Шушиашвили, Аврамовић, Радановић, Николов 1, Асановић 1, Влаховић. Тренер: Вујасиновић.
ВУЉАГМЕНИ: Зорзатос, Милонакис, Алафрагис, Гиуветис 1, Трулос 2, Гувис, Афродакис 2, Калогеропулос 1, Курованис, Лозина, Башић 1, Андреадис. Тренер: Кољанин.

 

Било је потребно да са два брза гола искусни Афрудакис доведе Вуљагмени у огромну предност да би Нови Београд почео да игра како може.

У тих шест минута Грка нигде није било. Трошили су време у нападу, ослањали су на шутеве у последњим секундама.

Асановић је смањио на 5,36, а онда су Гогов и Николов два минута пре краја утакмицу вратили на почетак. Тада није било ни среће на страни домаћина, оквир је био савезник Грка код којих се осетио умор при крају,

До тог гола Афрудакиса од Новог Београда нисмо видели скоро ништа. Стално су Грци имали предност, реми је стигао почетком треће четвртине преко Гогова на 4:4 али када је требало преокренути, као да су окови били на рукама домаћина.

Утисак је био да је једна лопта завршила у мрежи гостију све је могли да буде другачије. Башић је вратио предност, Афрудакис повећао и онда је уследио опис са почетка.

Оба тима су сада на нули, игра се само једна утакмица, у Грчкој. Нови Београд далеко да је без шансе, притисак ће сада бити на домаћина. Али, да би се та шанса искористила, игра Вујасиновићевог тима мора да буде мирнија, стрпљивија, речју боља.

Семафор првих мечева осмине финала Еврокупа:
Раднички – Стразбур 11:10
Пеј д Натацион – ОСЦ 6:22
Туркоан – Црвена звезда 9:12
Приморац – Солнок 8:18
Сабадељ –Медитерани 9:9
Нови Београд – Вуљагмени 7:7
Синтез – Динамо 12:14
Барселона – Младост 9:11
НАПОМЕНА: Реванш сусрети биће играни 6. марта.
Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Žere
Bravo.
Леки
Стразбур, не Марсеј - моја грешка!
Леки
Звезда једина осветлала образ у потпуности. У праву је Жељко Павловић са својих више имена, са правом је говорио да Звезда има квалитет за пролаз даље! Ови моји су морали бар још неким голом разлике да поразе Марсеј, док ће Новом Београду бити мало теже у реваншу.
Леки
Исправио сам се у коментару испод. Звездиног противника Раднички није победио у квалификацијама за ЛШ, а квота на Нови Београд је била као да је приличан фаворит, мало већа него на нас против Стразбура... Мада Раднички у овом периоду има доста тешких утакмица...
Žaki
Mislis Strazbur....ima ru malo i do kvaliteta peotivnika zvezda ubedljivo najslabijeg protivnika ima...vuljagmeni lider grckog prvenstva pobedio olimpijakos...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.