Почетна / ТИФО

Делије: „Јадранска прича на Сплитској риви, против таквих лига док год смо живи”

Очекивала се и дошла је реакција Делија на скандалозан напад на ватерполисте Црвене звезде у Сплиту
ФОТО: Н. Неговановић

Делије су развије транспарент: „Јадранска прича на Сплитској риви, против таквих лига док год смо живи“, а затим су се чули повици: „Звезда – Србија, никад Југославија“.

У другом полувремену Делије су истакле транспарент: „Сплитски хулигани напали играче, а не мисле да стану кад сретну навијаче“.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Žeza
Šta se ovi cigani bune, pa nije im Split Novi Sad, Niš i ostali gradovi u srbiji da dođu i da se šepure. U Splitu nemože niko pa ni zvezda. Trebalo bi da ostali gradovi nedaju blizancima da se šepure po njihovim ulicama drugu priču bi onda pričali.
gost011
Ovde se radi o igracima, nisu ti to cigani - mi se sepurimo gde god mi zelimo i kada zelimo zato sto smo jednostavno tako u mogucnosti, jaz, kranj, atina, rep. srpska - bbb i torca vrlo dobro zna o cemu je rec, sportski pozdrav
011
Ozbiljni navijaci?
Valjevo
Zvezda je upravo naterala Partizan sa KSS da uđe u Jadransku ligu u košarci. Već ste zaboravili da je Partizan prve dve Jadranske lige igrao sa omladincima i Refleks je bio šampion. Kasnije ste nas naterali uz pomoć KSS da igramo ozbiljno tu ligu, posle kad ste videli da se zver razgoropadila i počela da ponižava protivnike ste u jednom momentu doveli čak i Makabi ne bi li nas skinulu sa trona...
Che @ Valjevo
U pravu si. Njima je CZ ispred repezentacije Srbije, ili Doncic,poluSrbin koji ne igra za Srbiju ali navija za CZ od Filipa Filipovica koji je cetvrti put u karijeri proglasen za najboljeg vaterpolistu sveta. Da podsetim Filip Filipovic je ponikao i igrao u vaterpolo klubu Partizan.
@valjevo
Tipicna ciganska posla! Ali poredjenje Cigana sa ovima je uvreda za taj narod. Izvinite dragi Romi, znate mi sta hocemo da kazemo za ove crvene cigane.
Pfc025
Prvi ste usli u jadransku ligu kad drugi klubovi iz Srbije nisu hteli. Ti isti navijaci su punili halu, palili Hrvatsku zastavu a sad im ne valja.
Drinkwater
Kakvo licemerje, a oni osnivači "jadranske" lige u košarci. Cigani su to brale.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.