Почетна / ТИФО

Детаљи навијачког обрачуна у Дворовима: Нерашчишћене рачуне решавали палицама!

У договореној тучи Делија и Гробара која се догодила у петак увече у Дворовима настрадао је тридесетогодишњи А.П. из Бијељине, док је тридесеттрогодишњи Б.К. тешко повређен
ФОТО: В. Марковић

Варнице између бијељинских навијача два београдска клуба појавиле су се након што је прекречен графит црвено-белих, сазнаје портал ИнфоБијељина.

Извор из бијељинске полиције наводи да су Звездин графит у центру града прекречили навијачи Партизана, те да је убрзо после овог случаја претучен један навијач црно-белих, након чега је и договорен „састанак” у Дворовима.

Прво је договорено да се нађу како би разговарали о претходна два немила догађаја, међутим на паркингу хотела „Свети Стефан“ навијачи Звезде су из заседе сачекали групу Гробара и напали их дрвеним палицама. Нажалост, овај обрачун је завршен трагично – појашњава извор из бијељинске полиције.

Полиција је у суботу ухапсила 19 лица која се сумњиче да су учествовала у тучи у Дворовима код Бијељине, а која је окончана смрћу, те ће они након криминалистичке обраде бити предати надлежном тужилаштву на даље поступање.

Извор из полиције за ИнфоБијељина додаје да је просек приведених лица 25 година, те да је најмлађи малолетан и има 17, док најстарији има 45 година.

Обрачун који се завршио трагично потресао је бројне мештане Дворова. Питају се, да ли је ово било потребно да се догоди, да оде један млади живот.

За ИнфоБијељина нису жељели да коментаришу, говорећи да не знају много тога, те да нису ништа чули протекле ноћи.

Додају да се често на паркингу, али и по паркићу у Дворовима окупљају млади, али није било нереда овог типа до сада.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

AAA
I u 45om bloku ste ubili dete od 17 godina zbog grafita, i to pistoljem a sada pravite zasedu sa smrtnim ishodom... koja ste sramota ovog naroda postali, strasno !!!
Вук самотњак
Све на робију, а овог од 45 година дупло! Чист дебилизам!
misa tumbas
imbecilizam,ali nisu oni krivi vec drzava jel dopusta
Marko
Zvezdasi ubili ste mladica jer ste ponosni na svoje delo.
misa tumbas
druze, kome se ti obracas I sa kim prepires ? ti si u pogresnom casopisu,stranici, danu...koji Djokovic sta pricas ??
Вук самотњак
Није "јер" него "јесте ли" ! Иначе, после твоје изјаве да мрзиш Ђоковића због Звезде, све је јасно!
Прикажи још одговора
Zoran CZZG
Zatvoriti sve na 40 godina,a posebno ovog konja mojih godina.Čuj on se ide tući sa palicama u 45. godini...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.