Почетна / ТИФО

Делије грме од старта меча: „УЕФА мафија”

Црвена звезда је кажњена од стране УЕФА, због понашања навијача претрпеће велики цех шампион Србије, два меча играће пред празним трибинама
ФОТО: И. Веселинов

Црвена звезда између два европска дуела са Спартаком из Трнаве игра против Спартака из Суботице.

Тај меч свакако је изазвао далеко мање интересовања него дуели у Европи, публике је далеко мање него на мечевима против Спартакса, Судуве или Трване.

Делије су песмом имале поруку за УЕФА, која је клуб казнила са две утакмице пред празним трибинама и новчаном глобом. Од старта је са севера загрмело: „УЕФА мафија”.

Ипак, УЕФА је била немилосрдна, у наредна два европска дуела у Београду, Делије неће моћи да бодре свој тим.

Коментари26
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

kežman
pa vaš deki je savetnik
Tranzicija
Sport za sportsko navijanje,a politicki mitinzi za izrazavanje politickih stavova. Nisu svi navijaci desnicari ali takvi vode navijanje pa se stice utisak da su svi takvi...
lako je u rupi
Ako ste frajeri, a vi cete to vec sutra u Trnavi da ponovite!
@lako je u rupi
Cim kazes rupa znaci da si grobar i da zelis da ponove to u Trnavi pa da nas izbace,ajde ti budi frajer i prvo se potpisi ovde sa imenom a onda otidji pa na lavoru razvij transparent UEFA Mafija i vici protiv njih,jadno koliko ste providni...
Miodrag
Stvarno ste bolidi,samo otezavate situaciju I sami zabijate noz u ledja nasoj ZVEZDI.Nema zezanja sa uefom,pa Egleski navijaci su mirni ko bubice na stadionu.Kako ne svatate da ste naneli veliku stetu nasoj Zvezddi.
A šta bi
...sa evropskim vrednostima kojima težite?! Ono, sloboda govora itd. uefa MAFIA!!!!!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.