Почетна / ТИФО

Звезда: Прослава титуле и код Храма Светог Саве

Црвена звезда ће прославити нову шампионску титулу са својим навијачима на стадиону „Рајко Митић”, али и на улицама Београда, саопштили су црвено-бели
ФОТО: И. Милутиновић

Црвена звезда ће у суботу од 20 часова играти као домаћин против Вождовца у последњем, 37. колу Супер лиге, и том утакмицом завршиће се српско првенство.

Пре утакмице, од 19.00 биће уприличена свечаност на стадиону „Рајко Митић” на којој ће фудбалском клубу Црвена звезда бити уручен шампионски пехар. Како је навео клуб, по завршетку утакмице славље ће се са стадиона „преселити” на улице.

С нашег стадиона кренуће и аутобус у којем ће бити сви фудбалери и чланови стручног штаба. Аутобус ће се, уз поворку, кретати од стадиона све до Храма Светог Саве – наводи се у саопштењу.

Звезда је позвала навијаче да се после утакмице придруже поворци и поздраве фудбалере.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

PENZIONER
hoce li proslavi prisutvovati: predsednik zvezde u senci ... ?! doslo vreme da se UEFA konacno pre EU ( ljudi koji sve znaju i o svemu cute ... i u Srbiji o svemu odlucuju ... pa ko ce i prvak u fudbalu da bude ) u sportski- fudbal umesa ... konacno zabrani da se u Srbiji igra NAMESTENA-NEREGULARNA zvezdina liga !!!
Pigeon
Pa predsdnik iz senke nece, verovatno, moci da dodje, posto mora da ugovori "prodaju" svete srpske zemlje...
Goran
Prethodne godine je bila regularna, a ove godine je neregularna? Baš ti je dobra logika, onako penzionerska...
marko
hahaha samo sam ovo i cekao .Stari kopiranti iz rupe -nista novo ,nista svoje samo kopiranje i naravno POKLON titule .
0110
Bruka kolko nas kopiraju

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.