Почетна / ТИФО

УЕФА на потезу: ПСЖ ће морати а плати! Колика би казна била да су Гробари или Делије запалили 150 бакљи!?

Европска фудбалска унија (УЕФА) покренула је дисциплински поступак против Пари Сен Жермена, пошто су његови навијачи користили пиротехнику у реванш утакмици осмине финала Лиге шампиона против Реал Мадрида у Паризу
ФОТО: Бета/АП

Пари Сен Жермен је у уторак на свом терену изгубио од Реала са 1:2 и укупним резултатом 2:5 елиминисан је у осмини финала Лиге шампиона.

УЕФА је саопштила да је покренула поступак против париског клуба пошто су његови навијачи користили пиротехничка средства и ласер, као и због гужве на степеништу, на трибинама, и због лоше организације.

Судија је у два наврата морао да прекине утакмицу, а спикер на стадиону је замолио навијаче да престану да користе пиротехничка средства.

Француски лист Л` Екип навео је да је упаљено 150 бакљи, посебно на трибини на којој су смештени најватренији навијачи Пари Сен Жермена.

УЕФА ће одлуку донети 22. марта. Пари Сен Жермен се суочава са затварањем дела или целог стадиона у наредним утакмицама у европским такмичењима.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

hahaha
Pa posto je Parizanima to prvi prekrsaj platice manje, a posto nasi imaju prilicno veliku istoriju krsenja pravila i placanja kazni (Zvezda je i pod uslovnom) naravno da ce platiti daleko vise.
ivan.s
evo prave prilike da se uverimo u dvostuke arsine uefa. zatvorice jedan deo neke tribine i standardna novcana kazna 30.000eu. Da se nedaj boze tako nesto dogodilou Srbiji bilibi izbaceni na 10 godina i nebi mogli skupiti pare da platimo kaznu pa da prodamo i celu drzavu.zivi bili pa videli kakvu ce kaznu oni dobiti.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.