Почетна / ТИФО

Хаос пре меча у Хумској, Делије напале Гробаре, покушале да им отму заставе, погледајте тучу испред стадиона (ФОТО, ВИДЕО)

Мало ко се томе надао, али на жалост, пре меча у Хумској између Партизана и Радника, догодио се велики инцидент
ФОТО: Н. Неговановић

Делије и Гробари сукобили су се пре првог меча 29. кола Супер лиге Србије, уочи дуела између Партизана и Радника у Хумској.

Према незваничним информацијама, неколико навијача Црвене звезде ушло је на југ, према још непровереним информацијама, са купљеним улазницама, а остатак је био испред јужне трибине стадиона Партизана.

У том тренутку малобројни Гробари су реаговали, па је испред стадиона настао хаос. Било је и повређених, а још се чекају комплетније информације у вези са овим инцидентом.

Велика пометња настала је и у завршници првог полувремена, кад су Гробари почели да излазе са јужне трибине и да поново склањају заставе.

Коментари27
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Karlo Veliki
Ovde nema tuce ovo je teroristicki napad.
Bgd
Odavno sam zbog ovakvih prestao da idem na utakmice.
Srbin dijaspora
Ovo je slika Srbije, nije potreban drugi komentar !!!
Zuk
Nisam za nasilje huligana niti bilo kog drugog ali ako su ovde dosli da nas unize i trebali su da budu prebijeni.
Red Star Forever
Ovo jeste jedan od razloga sto su nam tribine poluprazne!!Jos da se napravi ona famozna liga sa Hrvatima,Bosnjacima i ostalom "bracom" i evo nama besplatan cirkus dok nas Uefa lepo ne izbaci iz svih mogucih takmicenja!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.