Почетна / Тенис / ВТА

Олга Даниловић са Кајом Јуван за мање од сат времена освојила Вимблдон

Београђанка дошла до друге Грен слем титуле у каријери, после Париза славила и у Лондону
ФОТО: printscreen

После две титуле у синглу у Анталији 2016. и 2017, тријумфа и у дублу 2016. на истом турниру, те победе на Ролан Гаросу у дублу 2016. са Шпанкињом Паулом Ариас Мањон, дошао је ред и на тријумф у Грен слему у Лондону.

Олга Даниловић (16) у пару са Словенком Кајом Јуван тријумфовала је на Вимблдону, у финалу су савладане Американке Кети Мекнели и Витни Осуигве 2:0 (6:4, 6:3) за 59 минута.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Miki Maus & Mastard
Olga je ispala u prvom kolu Roland Garosa i u prvom kolu Wimbledona.Njena solo karijera je slabo počela.U dublu može da se nada da će nešto uraditi u karijeri.Tresla se gora a rodio se miš.Nema ljepotu Jorovićeve i Jakšićeve,ali,ima medije koji je slave kao caricu.Slaba vajda od njene solo karijere neće nikoga oduševiti u budućnosti.Kako je gore pomenuo Anđeo svi su zadovoljni ,ali mi navijači nismo.Nismo mnogo sa njom dobili,ali će igrati mnogo više turnira i biće bolje kotirana od naših teniserki.Neznam imamo li neku mlađu bolju od nje,ali je ona meni ogromno razočarenje.Njen udarac je kao kod Jelene Janković tako da smo sve rekli.Ali Jelena je bila prva bar par dana na WTA listi.Ova teško daće ponoviti taj uspjeh.U tenisu nema trice.
Zvezdaas
Bravo mala,16 godina a vec dve grand slam titule.
THE COMSAT ANGELS
Olga polako postaje dobra dubl igračica.Što se tiče karijere u singlu,to je isto kao i sve naše igračice prije,Jorovićka,Jakšićka,Krunića.Olga nema jak udarac i kraj.Limitirana je.Na kraju đe je u pojedinačnoj konkurenciji na Vimbldonu.Niđe.Kujemo je u zvijezde jer nemamo bolje.Odlično je propraćena u medijima od svoje 14 godine.Tata je zadovoljan ,kao i savez.Ali ja nisam jer od nje se ne može ništa veliko očekivati.Ako je ovo veliki uspjeh onda BRAVO OLGA.
lazar matić
- BRAVO MALENA !

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.