Почетна / Тенис / ВТА

Александри Крунић циљ пласман у 100 најбољих

Српска тенисерка Александра Крунић рекла је да није очекивала да ће освојити титулу у Болу на Брачу и додала да јој је циљ у наставку сезоне да уђе у 100 најбољих играчица на WТА листи
ФОТО: Ројтерс

Отишла сам сама на Бол, без тренера, са циљем да се мало пресаберем, смислим шта и како, да дам себи прилику да размишљам мало сама на терену јер сам осетила да сам у последње време превише очекивала од тренера и превише одговорности дала њој. Нашла сам се у ситуацији да сам престала да размишљам сама на терену и зато ми је јако драго што су моја решења и моје одлуке уродиле плодом прошле недеље, што ми даје пуно самопоуздања и вере у себе – рекла је Крунићева.

Крунићева је у недељу освојила прву WТА титулу у каријери, пошто је тријумфовала на турниру у Болу на Брачу. Њој је Румунка Александра Каданту предала финале средином другог сета.

Тријумфом у Хрватској она је освојила бодове којима је дошла до 101. позицији на ранг листи.

Циљ у наредном периоду је пласман у главни турнир Ју Ес Опена и пласман у 100 на свету, јер још нисам, то ми је приоритет, али ми је најважније да наставим да играм са истим менталитетом као што сам играла на Болу и да много више верујем у себе – рекла је Крунићева.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.