Почетна / Тенис / ВТА

Нина Стојановић пред Канаду: Играти за репрезентацију је увек нешто посебно

Србију ће представљати Нина Стојановић, Олга Даниловић, Александра Крунић, Ивана Јоровић и Радивојевић
ФОТО: ТСС

Српска тенисерка Нина Стојановић рекла је данас да је репрезентација веома мотивисана пред дуел са Канадом у Били Џин Кинг купу.

- Играти за репрезентацију је увек нешто посебно, ти дани проведени у тимском духу надахњују све нас и увек нам донесу неку нову енергију за наставак сезоне. Коначно смо на окупу и високо мотивисане за тријумф Србије у овом ни мало лаком мечу против Канаде. Респектујемо противника, али смо свесни и наше снаге, имамо пар дана до меча да се припремимо и дамо све од себе да у суботу истрчимо победнички круг у хали Ибар - рекла је Стојановићева.

Женска тениска репрезентација Србије ће играти против Канаде у борби за пласман у плеј-оф Светске групе Били Џин Кинг купа за 2022. годину.

Србију ће представљати Нина Стојановић, Олга Даниловић, Александра Крунић, Ивана Јоровић и Лола Радивојевић.

- Више од годину дана нисмо имали прилику да обучемо насионални дрес и заиграмо за Србију, све због свима добро познате ситуације са корона вирусом. Плеј-оф који смо изборили у Луксембургу 2020. требало је да играмо прошле године у априлу, затим је меч померен за фебруар ове године, а онда пролонгиран за април - казала је Нина Стојановић.

Она је истакла да је циљ освајање трофеја.

- Знам да је жеља свих нас да подигнемо шампионски пехар, да донесемо злато Србији, константно вредно радимо како за своје личне каријере тако и за национални тим и верујем да ће нам се та жеља и остварити ако останемо доследне себи - навела је између осталог Нина.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.