Почетна / Тенис / Новак Ђоковић

Ђоковић у Мачванском Прњавору: Да поновим игру из Мелбурна? Надам се...

Ђоковић је у Мачванском Прњавору, где је отворио први вртић у том селу, поручио да ужива у одмору у Србији
ФОТО: EPA/DAVID CROSLING

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић каже да верује да ће наставити у истом ритму у наставку сезоне после сјајног наступа и освајања рекордне седме титуле на Аустралијан опену.

Ђоковић је у Мачванском Прњавору, где је отворио први вртић у том селу, поручио да ужива у одмору у Србији.

- Уживам и када одмарам и тренирам, трудим се да уживам у свему што радим. Благословен сам да играм спорт који волим и у којем сам успешан, али исто тако да тај статус искористим и широм свест о ономе што је битно, као што је рани развој деце - рекао је Ђоковић у новом вртићу „Колибри“, који је добио име после гласанај деце.

Он је додао да жели и да се други прикључе и оснују дондације како би на тај начин досегли до што већег броја људи.

- Образовање је кључ и основа свега - навео је Ђоковић, који је у месту поред Шапца добио велики број овација малишана и навео да му је баш драго што је имао прилику да се дружи са њима.

Ђоковић сезону наставља на америчком тлу, након што је у Мелбурну освојио 15. грен слем трофеј.

- Тениски турнири доћи ће на ред наредног месеца. Знате сви моје планове, не мењају се - није желео дубље да улази у анализу српски ас.

Ипак, није успео да сакрије осмех на питање да ли може у наставку сезоне да буде доминантан као на Аустралијан опену, где је у финалу био убедљив против Рафаела Надала.

- Надам се - уз осмех је закључио Новак.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.