Почетна / Тенис / Новак Ђоковић

НОЛЕ СА ПОРОДИЦОМ СТИГАО У БЕОГРАД НА ТРЕНИНГЕ: У Србију по енергију

Иако су на реду првомајски празници, Новаков план је да их проведе радно
ФОТО: Твитер

Новак Ђоковић је решио да напуни батерије додатном енергијом пред велике турнире у Мадриду, Риму и на Ролан Гаросу и стигао је кући у Србију. Са собом је повео целу породицу.

Иако су на реду првомајски празници, Новаков план је да их проведе радно. Тренираће на својим теренима у ТЦ Новак на Дорћолу и спремати се за наставак сезоне.

Да ли то значи да ће се у Београду окупити и његов стручни штаб, остаје да се види, а он ће остати седам дана пре него што оде у Мадрид. Ноле је пре три дана изгубио први меч у Барселони од Словака Клижана, док је пре тога много боље прошао у Монте Карлу.

Иако му је нуђена вајлд карта за Есторил у наредној недељи, одлучио је да је не прихвати већ да се у миру породице тренира за мајске турнире.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

sorrysite pliz,but...
Koje energije? njegov najveci uspeh bi bio povratak u poziciju da uopste dogura do igranja sa Federerom i Nadalom,i naravno da ga oderu kao musa jarca.
lazar matić
- Nem tu ni " p " od povratka. Ne brukaj se više, molim te ! Sačuvaj bar delić one veličine.
Pokojnik
Kako te bre nije sramota da ga komentarires?! Gde si bio pre samo par godina kada je blistao i redjao sve redom da nesto lepo napises? I ne samo ti vec i mnogi ostali??? Ti koji sedis za kompom i ***** Koji je to tvoj uspeh reci nam da cujemo, nasao si njegov da blatis, sram te bre bilo kad uopste mozes tako nesto da napises!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.