Почетна / Тенис / Новак Ђоковић

Ђоковић после три године без титуле у Индијан Велсу, "џелат" поново Ник Киријос

Млади Аустралијанац Ник Киријос (21) један је од ретких са којим српски тенисер има негативан скор, два пута су играли (оба меча у последњих 13 дана) и оба пута Београђанин је поражен
ФОТО: Фонет

Новак Ђоковић поражен је од 15. тенисера света Аустралијанца Ника Киријоса у осмини финала турнира у Индијан Велсу, где је бранио титулу, освајао је турнир у последње три године, а укупно пет пута (2008, 2011, 2014, 2015, 2016).

Киријос је славио 2.0 (6:4, 7:6 (7:3)) за 114 минута игре. Одлука је пала у тај брејку другог сета, Аустралијанац је направио мини брејк на старту, повео 3:0, а на 5:2 уследио је још један мини брејк и ту је био крај.

Исти сценарио био је пре две недеље у Акапулку, и тада је Новак победио Дел Потра, па изгубио од Киријоса.

Ник Киријос је један од ретких са којима Ђоковић има негативан скор (0-2), у тој групи су још: Енди Родик (4-5), Марат Сафин (0-2), Иво Карловић (1-2), Филип Крајиновић (0-1)...

Новаку je у дублу са сународником Виктором Троицким eлиминисан у четвртфиналу од шестих носилаца Равена Класена (Јужна Африка) и Раџива Рама (САД), изгубили су 1:2 (6:3, 2:6, 6:10). Меч је игран три сата касније после сингла.

 

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zoki
Mora covek da razluci ko mu zeli dobro ako ne
Mile
Nole vrati Borisa za trenera.
that`s all folks
ili game over,preciznije receno.Novak jednostavno ne moze da se nosi ravnopravno sa novom,nadolazecom generacijom tenisera koji preuzimaju primat polako ali sigurno.jos 10 meceva da igra sa ovim Grkom,izgubio bi barem 7.Marej jos jedno 2 god najduze provodi na vrhu,a onda Kirijos,Zverev,Tim i jos nekolicina dr. odpocinju eru dominacije.Fedexu svaka cast,ocekivano jos jednom pocistio Nadala i potvrdio klasu koja je vanvremenska.
mister no
sada slobodno moze da ide da se najede salate i onog zelenog buckurisa !
Харерама
Једући зрневље и упражњавајући индијске религије достигао је свој максимум.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.